![]() |
2 anihilator na celesta-nieudany
dzisiaj ok godz.11 zostala podjeta proba zrobienia anihilatora na celesta.To drugie podejscie na swiece celesta w zrobieniu tego qestu pierwszy zostal zrobiony lecz niecala ekipa (przy okazji wydarzyl sie maly skandalik ;) ).Druga ekipa byla w nastepujacym skladzie
Glixe-112 elite knight Selthias-105 royal paladyn Kattnon-123 royal paladyn Kenuy-116 elite knight No cóz chlopaki moze innym razem sie uda(wszyscy oprocz kenuya to szwedzi kenuy to polak) |
Nic ciekawego :) Napisz coś o tym skandaliku plx :p
|
Prawde mówiąc, nie dziwię się, że anni się nie udał. Na udanego annihilatora, potrzebny jest jeden mag, zeby walnal pare razy UE. U mnie na servie koledzy poszli w 4 knightow, a przezylo 3. To wariactwo, knight i pall na 6 demonow, tylko z sd explo i exori
|
Cytuj:
Knight z burstami explo uhami Palki powerbolts (chyab teraz nie daja exhausted) i SDs Mag moze wejsc z 4 jak spamuja UE Inaczej ciezko mu bedzie przezyc :P @up Ty kupiles postac na Allegro?? Bo gadasz jak ostatni noob |
Cytuj:
Ladny z Ciebie Idiota <za przeproszeniem> Thaldus <Kim> Jest Szwedem Popisz sie jaki masz lvl naprawde 12? |
Cytuj:
btw. jesli myslisz ze kto kolwiek uwierzy ze ty to Kim to jestes strasznym noobem. lepiej sie podpisuj swoim wlasnym 8 lvl charem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
odp
Hehehe. Ja wykonałem go 3 razy i ani ani razu nie padłem. No cóż moze mam takie dobre skile i sie dobrze trzymałem. :) I w mojej ekipie byli sami knighci najlepszi sią.
KNIGHT THE BEST !!!!!!!!! :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Wielki znawco Tibi Postac ktora wykonala Anni nie moze juz wejsc do Anni room(chodzi mi o dzrwi jescze przed 6 demonami) wiec nie pisz glupstw bo tylko sie osmieszasz swoja wiedza. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |