Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5446)

Dan the Automator 13-05-2004 17:49

Dwa nowe światy!

News z www.tibia.com:

Dzisiaj wystartowaly 2 nowe światy: Aldora i Mythera. Są to normalne światy z włączona walką między graczami. Aldora zlokalizowana jest w Niemczech, Mythera w USA. Przez najbliższe dni tylko posiadacze płatnych kont będą w stanie się zalogować. Maksymalny poziom zalogowanych osób narazie wynosi 200 aby nie przepełniać Rookgaardu. Za kilka dni podniesiemy limit graczy oraz wpuścimy posiadaczy darmowego konta.

Wasz CIPsoft

kotomaniak 13-05-2004 17:57

A myślałem że mi się uda tego newsa tu zanieść :( . W każdym razie news jest i światy działają już.

Sir Destruktor 13-05-2004 18:00

Ja też myślałem że ja tego newsa wniosa no ale Aldora działa a Mythera jeszcze nie :)

Isarek 13-05-2004 18:01

Nie macie racij bo to ja tak myślałem. :D

bec88 13-05-2004 18:04

Ja założyłem temat przed ukazaniem się newsa na forum ale w sumie to słusznie że został usunięty bo po co mają być 2 identyczne tematy :)

Do tematu:W sumie to nie wiem po co robią kolejny serv dla mnie to odpowiada bo napewno rozluźnią się stare światy. Możliwe że coraz więcj ludzi kupuję Pacc i CIPsoft ma więcej pieniędzy na stawianie nowych serv :) :P

Vemlekos 13-05-2004 18:04

to są świty pryvatne :P

Dr. Omader 13-05-2004 18:07

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Vemlekos
to są świty pryvatne :P
Jak sie na poczatku probowales zalogowac to tak pisalo bo mogli na niego wejsc tylko czlonkowie CIPsoft. Przez kilka minut bylo 3 czlonkow CIP na Aldorze widocznie testowali cos.

Teraz swiat juz ruszyl i jest narazie dostepny tylko dla PACC

bec88 13-05-2004 18:10

Swiaty ruszyły logować się !!!!!!!!!!! :D :D :D

Chomik 13-05-2004 18:12

I tak powinni zrobić jeszcze więcej światów żebe się wyluzowałao

Noon-Chacko 13-05-2004 18:15

Ja ide na Aldore \,,,/ ^ _ ^ \,,,/

n3m3s!s 13-05-2004 18:17

No zaczelo sie. Wszedzie na Valorii slychac, "oh ahh, nowe swiaty". Ogolne podniecenie. Kolejna dobra wiadomosc dla posiadaczy facc. Zwolnia sie miejsca na innych servach.
btw: pamietam jak powstalo 4 swiaty na raz i mowilismy ze w ciagu nastepnych kilku(nastu) miechow nie powsatna zadne inne. A tu prosze, znowu mile rozczarowanie. Cipy czuja ze sa popularni i biora sie w garsc. Bóg zaplac :P

antropologyst 13-05-2004 18:44

Ok, ok. Wszyscy tylko: "och, nowe światy". A ja mam pytanie. Kiedy na te nowe światy będą mogli wejść ludzie FACC?

bec88 13-05-2004 18:49

Tydzień ? Dwa ? nikt tego nie wie ale jak facc będo mogli już wchodzić to na roku będzie tyle ludzi ze go będziesz 2-5 dni przechodził . I pewnie koło godz 12 będzie już za dużo ludzi na roku żeby wejśc za 1 razem :)

behi 13-05-2004 19:15

No to nasypali nam cipowie nowych swiatow... I bardzo dobrze!!! Powinni dawac co miesiac.Na starych servach za duze tloki... I wogole wiecej ludzi bedzie gralo w Tibie...

Survi 13-05-2004 19:17

A ja tam sie nie ciesze. Mialem nadzieje ze teraz przez dluuuugi czas nie powstana zadne nowe swiaty i Premia sie troche zaludni co ogolnie przyspieszy resp stworkow. No ale trudno..

Dr. Omader 13-05-2004 19:17

Cytuj:

Today we started two new game worlds: Aldora and Mythera. They are normal game worlds with enabled player vs. player combat. Aldora's server is located in Germany and Mythera's server is located in America. During the next days only premium players are allowed to enter the new worlds. To keep the number of characters on Rookgaard on a reasonable level, the maximum number of players is limited as well. In a few days we will raise the limit and also allow free account players to join.
No i mamy oficjalny news z www.tibia.com

Tłumaczenie:
Dzisiaj wystartowaly 2 nowe swiaty: Aldora i Mythera. Są to normalne swiaty z wlaczona walka miedzy graczami. Aldora zlokalizowana jest w niemczech, Mythera w ameryce. Przez najblizsze dni tylko posiadacze platnych kont beda w stanie sie zalogowac. Maksymalny poziom zalogowanych osob narazie wynosi 200 aby nie przepelniac Rookgaardu. Za kilka dni podniesiemy limit graczy oraz wposcimy posiadaczy darmowego konta.

antropologyst 13-05-2004 19:25

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
...Za kilka dni...
Hmmm... "Kilka dni" jest u nich pojęciem względnym i może się okazać, że mnie i wielu innych (FACC) wpuszczą dopiero za pare tygodni...

Hegemmon 13-05-2004 19:43

hmmm Tibia się rozwija :) to dobrze :P ale niech trochę popracują nad wielkością światów a nie ich ilością :rolleyes: było by miło :) no i nie ma m tu na myśli piękne łąki i lasy czy naet spawny jakichś trolli czy Bóg wie czego. Ja chcę czegoś takiego jak cyclopolis, kopalnie no i jeszcze jeden dragon lair by się przydał ale z pojedyńczymi spawnami( choć tu może trochę przesadzam bo było by wtedy zbyt łatwo :P )
ale muszą koniecznie poszerzyć światy ( a gracze z premii to by pewnie chcieli żeby im coś ze spawnami zrobili :)) )

Lig@ 13-05-2004 19:54

Wszystko pięknie, super, ładnie, tylko - takie światy przydają się dla nowych graczy, którzy tworzą nowe postacie... Mało osó porzuca swoje postacie z promocją (nawet jak się pacca nie ma to i tak jest) na lvl'u 50+ by znowu grać od nowa. Jednak jakby nie patrzeć powinno to odciążyć inne servery - ludzie, którzy normalnie logowali się na secure, pójdą na harmonię, bo ona jest "empty" :D

marred 13-05-2004 20:06

Z ciekawosci wszedlem na Aldere. Po okolo minucie od odpalenia serwera byl straszny tlok w temple (ciezko bylo wyjsc) i ktos zaczal spamowac: exevo gran mas vis :). Poza tym, to co zawsze, czyli trafic rata lub krolika = trafic szostke w totolotku.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45.