![]() |
Jak się oduzależnić od Tibi Black Ice?
Witam. Jak dotąd używałęm Tibi Black Ice i prubuje się od niej oduzależnić ponieważ używałem jom dosyć sporo czasu:/ Chce grać bez niej ponieważ doszłem do wniosku że to zwykle lamerstwo i uproszczenie tylko dla tych co potrzebujom pomocy. Lecz problem trkwi w tym że nie umiem:/:/:/:/ się odzwyczaić od zerkania na pasek i sprawdzania ile mi brakuje exp do nastepnego lvl i jeszcze wileu żeczy jakie posiada Tibia Black Ice. Trudno mi też bedzie rostać się z łatwym łowieniem rybek tylko zaś bede musiał non stop klikać na wędke i wode co wiąże sie z bulem ręki przy łowieniu większej ilości rybek. Co najgorsze jest w tym wszystkim ŚWIATŁO z tym chyba najtrudniej będzie mi się rozstać. Będe miał również problemy z trenowaniem mojego mlvl ponieważ bede sie musiał rostać z afkowaniem:(:( Zwracam sie do was o pomoc abyście mi pomogli i podali jakieś wskazówki jak inaczej szybko łowić rybki trenować magic lvl nie mieć problemów ze światłem no i oduzależnić sie od tego wszystkigo
Z góry thx |
primo: usun TBI z kompa....
1) wędka + robaki i jazda mi nad wode 2) jak łowisz to i treń mlev... w czym problem? 3) 2gp za torcha, 20mp za utevo lux i voula! ludzie to mają problemy -.-' |
No tylko że w tym wszystkich chodzi właśnie o to że niechce mi się godzinami klikać naprzemian w kólko wędka>>>woda>>>wędka>>>woda no i troche tak daremnie łazić z torchami jak sie jest już przyzwyczajonym do światła na całym ekranie :/:/:/
|
Cytuj:
|
hiptnoza...ew. terapia prądem...... tylko to moze ci pomoc w walce z twym jakze ciezkim i powaznym uzaleznieniem.
|
jesli ci zalezy na postaci to nie urzywaj bota ja urzywalam i sie skonczylo na tym ze stracilam 45 elite knighta bo wpiepszyli mi bana na 30 dni jeszcze jeden i delete tak pisze w moich cryminal rekord i grac nim juz nie bede bo nie ma po co ;( wiec jesli masz czas zeby to zakonczyc to zrob to bo ja bym dala wiele zeby cofnac czas :confused:
|
Po 1 primo: Skasuj TBI z dysku
Po 2 primo: Ściągnij jakiś legalny exp counter, jak ten z tibia.de Po 3 primo: Przez jakiś czas huńć tylko na powierzchni, w dodatku uwzgledniając pory dnia ;P Po 4 primo: Bierz ze sobą fooda zawsze (dosyć sporo) i rybki łów spokojnie, fooda ci starczy |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
-Będziesz używal TBI?! -TAK!!! BZZZZZZZZZZ -AŁA KUR@A!! -Bedziesz?!?! -JASNE ŻE KUR@A TAK! BZZZZZZZZZ -BĘDZIESZ?! BZZZZZ.... I tak do oduzależniena ;P Najlepszym sposobem żeby sie oduzaleznić/nieuzaleznić jest...Nieściąganie TBI.Przyznaje sie ,kiedyś używałem tego evul programu...Przestałem..A czemu?Bo psuł mi klimat Tibi...Dziwne dziwne?;P |
Wcale nie dziwne, bo prawda jest taka, ze kazdy cheat psuje klimat i cala zabawe z grania ;(
|
Hmm...Jak się czuje jakikolwiek klimat fantasy to się nawet nie zaczyna używać ;) Trzeba brać pod uwagę pory dnia i nocy, trzeba się trochę powczuwać w postać. W rl jak wracasz do domu po 21 też nie masz światła naokoło (pomijając latarnie).
|
1. http://so.pwn.pl + dodstkowe lekcje języka polskiego w szkole.
2. Zostawiam dla potomności, żeby ludzie widzieli, jak bardzo debilne tematy mogą pojawić się na tym forum -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |