![]() |
Orc Fortress od srodka
niestety tylko czesc na ziemi bo mialem malo czasu i nie moglem pod ziemia biegac :)
Orc Land PS. To moj peirwszy film wiec nie oceniajcie zbyt krytycznie :) |
SUUUPPPPEEEER film serio <tylko szkoda ze nie pokazales jej nam od srodka ;) >
|
WoW :) spoko filmik .. podobalo mi się to że z początku opisywales gdzie i ile potworkow jest hjak sie zrespim :) THX wiencej takich nagrywaj :))) 8o 8o
|
Film spox daj więcej 8) 8) 8) 8)
|
Świetny film. Radze brać z niego przykład, bo stworzył film w którym nie tylko oglądamy sobie poczynania bohatera, al;e też możemy się trochę nauczyć i dowiedzieć się o różnych miejscach.
|
Skoro tak chwalicie ten film to zaarz ściągnę i obejże. Jak obejże zedytuje posta i dodam to co ja o tym sądzę.
|
filmik pierwsza klasa. co do podziemi to sam by tam nie dal rady,potrzebny dobry bloker i mag- przy kilku zejsciach w dol jest goraco
|
Conratulations
Film jest naprawde spox i niech takich bedzię więcej....czekam niech ktos zrobi podobny film ale z miasta minotaurów....... 8) :]
:)) MANIACY Z PIŁY...... :)) |
film jest spox oglądałem go na przyszpieszeniu ale fajnie opisywałes. :D
|
sexi movie ale tytul zly ;]
|
kurcze!
Ten Film nie chce mi łazić
ale to chyba program bo wczoraj też nie mogłem nic ogladać ;( |
Świetny film, fajne opisy:)
NIc dodać, nic ująć |
GRATZ film. Opisy cool. Już wiem czemu Orc Leader zabił Bubble(bo taki silny a było ich kilka).
|
niwiem jak innym ale mi sie bardzo podobał spoko :D :))
|
szkoda ze niemam kodeków X(
|
VNM ale spodziewałem się dolnnych podłorzy OF'u, ale w tamtyuch miejscach też jeszcze niebyłem :P
|
Spox filmik. Przydałoby się więcej takich oprowadzek np po Mintwallin cz Draconi :P
|
Na tym forum juz jest film z mino miasta :D trzeba dobrze szukac i przegladac wszystkie posty http://www.tibia.pl/thread.php?threa...40c444605eaa83 mam nadzije ze dziala
|
hyh
Extra Filmik,poprostu Gratz :] ... Widziałem już wiele filmikoof o Orc'ach,i ten jest w czolówce 8o |
Gratz awansu no ladnie opisales dzisiaj bylem w orc land z kumplem sorcem na 20lvl :D fajnie dobry exp dragi potem leadery i berki myslalem ze leadery sa lepsze .... hehe ogolnie gratz ty za opisywanie respow do srodka nie wejde bez blokera heh..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |