![]() |
Pomysły
Po pierwsze niewiedziałem gdzie to napisać.
A mam taki pomysł zeby zrobic zespul muzyczny w tibi co prawda niema muzyki ani dzwieku w tibi ale fajnie by bylo raz w tygodniu wybrac sie w kilka osub do jakiegos miasta zbudowac scene z parceli i zagrac na przedmiotach z kturych leca nutki :D mi wydaje sie zeby bylo fajno a potem jakas rozrubka. Czy mieliscie albo maci takie pomysly jak macie to piszcie moze cos uda nam sie zrobic. Nie zwracajcie na bledy ortograficzne PLX ;) |
Mecze piłki nożnej..
yeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa |
@ Maniakalny Zabojca
Cytuj:
|
Jakby na to nie patrzec to dzial potwory nie pasuje na taki temat.
Przenosze do Inne. |
zrubmy zespuł koszykówki np. NBA
|
Cytuj:
Ale jako wielki fanatyk futbolu mecza moge zagrac czekam na propozycje :D |
@ Lord
Fajna sprawa Moze na Securce? Bylo by milo Tak grac ja bym grala n gitarze co? A nazwa np. Sun Sekt (Sekta Slonce) I jakies piosenki mozna mowic spiewac np: Sur le pont d' Avignon ;d |
Spoko pomysł tylko podaj na jakim grasz ¶wiecie :D Jak na Calmerze (chyba sie nie uda po beda podwalac parcele) Ale jak co¶ to ja mam duzo crates z których można zrobić spoko scene lepsza niz z parceli :D
A co do meczu pilki nożnej ja moge grać :D |
ja tez mialem zakladac kapele!! tylko jak bysmy sie stali slawni :P to robic trasy koncertowe w miastach, dostawac listy z prosbami o dedykacje, przyjmowac dedykacje na bierzaco za mala oplata i dostawac kase za np. te dedykacje lub wejsciowki na koncerty. wejsciowki na koncerty? tak!! w p domku. upowaznienie dla tych ludzi co dali wiecej i dostali by za to darmowe jedzenie na miejscu, okazje do wygrania czegos lepszego - losowania :]. oczywiscie kasa by byla dla bodyguardow ktorzy by pilnowali wejscia na koncerty(high lv) i porzadku wewnetrznego. duuuuuzo tych pomyslow mielismy....
|
Gumski ma super pomysł ale troche nie realny :)
Ja bym z chęcia tak zrobił :D Ghiron - chyba nie s±dzisz ze crates nie zabiora na Calmerze - tam sie bierze WSZYSTKO |
She_devil jaki masz nik na Secura bo się przeniosłem tam z Isary i jak narazie amm jednego qmpla :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |