![]() |
ArtPad Movies by: Godfater (aka Wieszok)
ArtPad jest dośc popularny ostatnio, ale nie wiem, czy ktos zauważył, że można w nim robić... FILMIKI! 8o8o
Zrobiłem narazie mini serie trzech odcinków o tematyce CSowatej, ale na poczatek dwie graficzki: 1) V-Logo forum :) 2) MIecz świetlny :P a teraz czas na najważniejsze: ZALECAM WŁĄCZENIE MAKSYMALNEJ PREDKOŚCI W CELU UZYSKANIA LEPSZEGO EFEKTU! 1) CS Vol: 1 2) CS Vol: 2 3) CS Vol: 3 Prosze o krytykę i komenty, życze miłego oglądania, może niedługo pojawi się coś wiecej jeśli chodzi o filmiki, nie tylko CSowate --------------------------------------- Żeby nie było żadnych nie zgodności, Godfater to moja inna ksywka, mam nadzieje, że nie będzie żadnych osądzeń o plagiaty... |
Hahahaha. CS vol3 wymiata. W ogóle CSy wymiatają. Wielkie gratz!
|
Obejrzałem tylko 1, niby fajne, ale po co? Ale za to sabre jest fajny.
EDIT: Obejrzałem all, ale nadal nie rozumiem. Wolę zwyczajne filmiki. |
Pierwsze 3 fajne... Ostatniwe 2 taki jakby z nudów robione. Ale ogólnie fajne. Nice Wiesz"a"k...
|
Cytuj:
P.S. SuPeRMAN, normalne filmiki lepsze, to prawda, ale jakoś mój grat nie pociagnie progsów, by zrobić te filmy po ludzku :( |
Mi również podoba sie miecz reszta +/-
|
Fajnie to zrobiłeś podoba mi się!
Rób więcej! |
SSSuuuuuPPer, tylko ten saber "troche" za szeroki :/
|
Cytuj:
|
Ani nie śmieszne..Ani wykonanie nie najlepsze. Może tylko ja mam taki spaczony gust. Mnie się nie podoba. W cs'a gram dosyć sporo i już ze 2 latka, może dlatego wydaje się to dla mnie takie drętwe?
|
Fajny miecz świetlny , tylko nie wiem po co robiles nowy temat jak juz jeden jest ?
|
Cytuj:
Tak na serio, to dla tego, że tu znajdują się moje prace i tylko moje, głównie (w 60% :P) "filmiki".... Wiesz jak to jest, każdy lubi mieć coś własnego, a nie dzielić się tym z innymi... kapujesz o czym pisze? |
LOL kazdy obrazek wychodzi w formie "filmiku" jakbys niezauwazyl
|
kurde :D Super filmiki CS'a...
Chyba mnie nawet zainspirowały bym czegoś sam nie nabazgrał takiego ;) ;) ;) . |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |