![]() |
gdzie GS i Mino Guard
w ,,budce obok thais/cmentarza'' (punkt na mapie respawnu to 55c) gdzie jest GS i MG- moza zamiast MG jest zerk (jego widzialem i zabilem :P) ale GS nie chce spotkac przez przypadek (tak jak DL xD) plz odpiszcie
EDIT juz wiem gdzie jest guard, ale nie chce trafic na GS plz napiszcie gdzie on jest ;( |
Pomoc
Dam ci jedno takie słowo
dam ci jeden taki dzień urzywaj BoHów gdy goni cie gje-es-a cień (moja przeróbka: Swett Noise feat. peja "jeden taki dzień" :x: ) |
Mino w zamku na najnizszym poziomie, kolo AB. GS na Tiquandzie jest ih sporo. :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: :kon:
|
ehm chodzi mi aby nie spotkac GS a teraz chodze po wszystkich zakamarkach pod thais w tej budce i pisze
,,Pod ziemią: Snake, Spider, Poison Spider, Orc, Orc Spearmen, Rotworm, Orc Warrior, Skeleton, Minotaur, Minotaur Archer, Ghoul, Minotaur Mage, Fire Devil, Cyclops, Beholder, Minotaur Guard, Demon Skeleton, Dragon, Giant Spider, oraz Dragon Lord'' gdzie on jest bo nie chce go spotkac |
Dział filmy "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja numer 43. Ancient temple (razem z terenami przy Mintlawn) poszukaj a znajdziesz
Temat do zamkniecia |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:18. |