![]() |
Filmy Z UdziaŁem MŁodzieŻy Wszechpolskiej
strona jednego z działaczy mw
www.mwkrzeszowice.glt.pl filmy: Lublin 11.11.04 -8mb http://www.lubelskie.wszechpolacy.pl/plikownia/klip***** LPR - wówiła prawde ? ! - 3mb http://www.lubelskie.wszechpolacy.pl/plikownia/spot.mpg spont wyborczy !!! http://www.lpr.pl/klipy/SPOT_03.mpg |
Cytuj:
Cytuj:
Ty naprawdę ich popierasz? |
Polskie Stronnictwo Ludowe! xD
|
Młodzież wszech(stronna?)polska to nasza odpowiedź na hitler jungen :confused: nawet mi się rzyg** nie chce
@down - jeśli to było do mnie to mnie opatrznie zrozumiałeś |
Cytuj:
@Topic : masz -50IQ? Wstap do MW i walcz "za dobro wasze i nasze"! ;) |
HEIL GIERTYCH!
8o jesli ich popierasz, to odejdz. tutaj mlodziezy wszechpolskiej nie lubia. |
Cytuj:
@down to się odnosiło do wypowiedzi Wikta. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmmm... no to fakt że nikt nikomu nie zabroni popierania danej partii, a w szczególności nie poprzez forum.tibia.pl XD
Cytuj:
Co racja to racja XD Trochę zerżnięty po Hitlerze (to nie jest propaganda III rzeszy!) i jego Hitler Jugend, może jeszcze zaczną nam wmawiać że od 10 roku życia mamy pracować w kopalni wujek XD |
Na stos z nimi!
|
a nie można tego było zamieścić w temacie o Młodzieży Wszechpolskiej?
no.. chyba, że modki zamknęły, to wtedy zrozumiem, a tak to jest właściwie zaśmiecanie forum zakładając praktycznie te same tematycznie topiki d.Taube |
zajac465, daj spokoj. Na tym forum siedza w wiekszosci liberalowie lub lawacy. Tudzież rozhisteryzowane dzieci, które muszą kogos zbluzgac, bo im w rl sie nie udaje. sry za off topa ale musialem
@ topic chcialbym przypomniec, ze klipy z zabawami z Olstyna albo "Zeig Heil" z Faktu to rzeczy sprzed kilku lat. Z libacji w biurze p. Giertycha nie ma żadnego czlonka MW (2 nigdy nie bylo, 2 wydalono pol roku temu) a w obecnych na zdjeciach z "Zeig Heil" trudno znalezc czlonka MW (choc są i oni). T że jest tam Sobczak to nie znaczyzbyt wiele. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dla malkontentów mej wypowiedzi: Znam MW b. dobrze od środka. Nie należe do niej (o co mozecie mnie osadzać), lecz znam tam wiele osob (w tym także ważnejszych) i od srodka rzeczywistosc jest zupelnie inna niz pisza gazety. /-/ djkuter |
historia lubi się powtarzać.....
mam nadzieje ze Polacy nie beda tak ślepi jak niemcy w ~1933r. i niedupuszczą takich ludzi do władzy.... |
Jaki kraj takie metody - skoro czlowiek Kaczora moze swobodnie wykopywac z grobu dziadka Tuska to czemu sie nie zajac filmami MW sprzed paru lat ?
Prawda jest taka, ze mamy ambicje byc uwazani za kraj tolerancyjny, spoleczenstwo obywatelskie, a to wymaga przeciwstawiania sie postawom wyrastajacym z szowinizmu, gestom wyrazajacym podziw dla nazistow badz bagatelizowanie ich symboliki ( "taka zabawa " jak tlumacza sie niektorzy ). Nie mowiac juz o tym, ze postawy te sa wewnetrznie sprzeczne - jak mozna obnosic sie z wlasnym nacjonalizmem i miloscia do wlasnego narodu a jednoczesnie podziwiac rzeznika, ktory zaraz po Żydach mial ten narod wytepic w ramach poszerzania "Lebensraum" ? |
Cytuj:
Sorry, ale dla mnie MW to banda idiotow... |
Cytuj:
Cytuj:
Czy w FMS, SMLD, ML nie ma tego??? Cytuj:
Prezes przedwojennej MW Jan Mosdorf zginał z rąk niemieckiego okupanta, więc jak można porownywać MW do Hitlerjugend (tudzież Giertychjugend jak to niektórzy ironicznie nazywają MW). Młodzież zawsze była jest i bedzie po stronie polskiego narodu. Obóz Narodowy nie musi się wszystkim podobać, ale czemu od razu bluzgać go. Narodowcy nie bluzgają PO, czy PiS'u... |
Z calym szacunkiem, co innego Oboz Narodowy a co innego zgraja wygolonych dresow, ktorych jedynym sensem zycia sa prowokacje i rzucanie kamieniami w pedalow, masonow i kogo tam jeszcze maja pod reka.
|
Cytuj:
A tak na marginesie - jestem patriotą, ale rząd nie jest dla mnie potrzebny, tak samo granice. Uważam, że narody doskonale sobie by radziły współpracując ze sobą, a nie walcząc i rywalizując. Dziękuję za uwagę. @down Dzięki ;) za dużo kompa a za mało książek |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Współpraca, ale musi być też konkurencja... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |