![]() |
O KUR!! Tyle screenów!! WIELKIE GZ!! Tego nie da się opisać w słowach. Wyczepiste. WIęCEJ, POZDRO FoR YOU!!
|
Pamiętam te początki
Nom pamiętam początki marty jak zaczynała grę :) Jestem z ciebie dumny marto tylko szkoda że tak wyszlo z ta postacią. Jak coś to wiesz gdzie jestem.
A tak dla tych co nie wiedzą to marta jest moją konietą w tibi. Name: Piotr niszczyciel Serv: Mythera Lvl: 51 Elite knight Skile: nie ważne poszukajcie na stronie :P |
spoko ssy moglas sobie wbic na dla^^
czekam na wiecej.. |
huhuhuhu
Fajne screen'ki ;] oby tak dalej noi czekamy na wiecej :D
|
Gratz :d
no ladnie siostra :) jestem pod wrazeniem :D B) jestes the best :) ja tez pamietam twoje poczatki... gralas drutem :P a potem zdecydowalas sie na najta :) jeszcze raz gratz i buzki :*
|
;)
gz marta :) na koneic napisałaś pozdor dla wwszystkich ziomków z Ostródy =)
cóż tylko tutaj znajdziecie taka ilośc debili, noobków :) (czyzby o mnie mowa? :> ) jak i doswiadczonych graczy... a ss'y od takiego wlasnie gracza widac tutaj ^^ mimo wszystko dobrze wspominam mythere poza dwoma palantami :p ( tiga i xudon ) ... wiem ze ostrodzianie sa chyba po ich stornie ale co mnie to obchodzi :):):) dobra pora się ujawnic :D:D tego psota napisał Kr3t ( aha cos chyba retired jestem :P nudzi mi sie tibia za duzo przeszedlem ostatnio =] ) [pozdro dla Lexokina :] |
czemu kończysh grę...? ;P
|
Nice SS'y.Wdziałem dzisiaj wszytkie jakie masz i szkoda że nie ma tam tego 1 "mix-u" :confused: Pamiętam Twoje początki bardzo dobrze :] Myśle że pomogłem Ci bardzo w grze :p Szkoda że nie będziesz grać już tym charem, chociaż może jeszcze zmienisz zdanie :cup:
|
Cytuj:
nie gram poniewaz dostalam bana na 30 dni jeszcze jeden i delete nie chce sie w***ac w jakies gowno znowu :confused: tylko pacc sie marnuje..... |
:)
Nie no Pamietam to :P zaczela o ile pozniej ode mnie a jakze dalej zaszla nie ma co konczyc gry przez ban!! chyab ze to ban delete jest ale w twoim przypadku to ci nie grozi GrAtZ, GrAtZ, GrAtZ Hail Marta of Mytheras :D
|
By Awolver:
wszystko dobrze wspominam mythere poza dwoma palantami ( tiga i xudon ) ... wiem ze ostrodzianie sa chyba po ich stornie ale co mnie to obchodzi Czy cie po***alo Xudon i Tiga to male 2 dziwki i ***ane ****iszony nikt ich nie nawidzi maja hunta i za***iscie :D :D :D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Nie Jestem Tigon pewien czy większość jest za nimi.Ja uważam że troche za bardzo "kozaczą" :D .Już raz im ktoś pojechał po gaciach.Chyba wiesz kto ;)
Ale to jest moje zdanie i tak wiem że nikt sie z nim nie liczy bo zawsze tak było B) Btw. Marta mam nadzieje że jeszcze zmnienisz zdanie :balwanek: : |
Spoko ss'y .
More plz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:(
Smutno mi z tego , że niebędziesz grała :( :(
Ale mam nadzieje że uda mi cie jeszzce przekonać do tego żebyś niepodejmowała takiej decyzji i co z tego że masz bana. J nieboje sie o bana bo nieużywam programuw typu tibia gg itp Muwie ci marta graj tą postacią tylko bardziej uważaj i przestrzegaj praw tibi i to by było na tyle Mam nadzieje że niedługo pujdziemy na jakiegoś wspulnego hunta ;) Pozdrowienia Dedzik sall :ban: :P nieprzejmuj sie. |
zajefajne screeny ^^ naprawde fajne
|
Nie załamuj się :)
przestań używac programów, które łamią zasady Tibi...i po krzyku;D odczekaj do końca bana... Zresztą popatrz: Jak dostaniesz jeszcze jednego bana, to delete, czy nie będziesz grała. Jak przestaniesz grac tym charem, to i tak wyjdzie na jedno :p po banie wykorzystaj pacc do końca, i wtedy przestań grac...:P pozdrawiam, trzym się ;d |
MORE SS ;D moze i ja zaloze temacik? :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |