![]() |
Killed by Duskiness.
Ponizszy filmik przedstawia moja smierc. Zostalem zabity przez wlasna gildie w wyniku wewnetrznych problemow... Chociaz powod byl zalosny jak i sam sprawca tego incydentu.
http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html Enjoy ! |
:F w sumie dlugo biegales : d
jaki byl powod? @edit aha 14:53 Taifun Devilry: Artisto byl na hydrach ze spoxsterem i Klalbag 14:53 Taifun Devilry: wypadly bohy i rh 14:53 Artisto: dobre ^^ 14:53 Taifun Devilry: Artisto wzial bohy 14:53 Taifun Devilry: i powiedzial 14:53 Taifun Devilry: "co mi zrobisz jak nie oddam?" :F |
@up
no i pokazali mu co zrobia jak nie odda xDDD |
Cytuj:
Bylo zupellnie inaczej. Bylem na hydrach z INNYM OWNEREM Spoxstera. Wypadly bohy rh 5 w helmow i 3 k army drugi owner spoxstera i bloker zgodzili sie na to abym wzial bohy a oni reszte.... |
Kiled by duskiness i co z tego to noobowate gildia niczym nie zasluzona znana z power abuserstwa
i jak sam powiedziales "inny owner " czyli z sharingu , ownuja na serwie gdzie nie mieli zadnej konkurencji i mysla ze są boscy jedynie satamo was solowal na poczatku serwa jak mieliscie inna nazwe i paru z was zfragowal ale na dluzsza mete sam nei mial szans a wiec duskiness get lost btw ten co krecil film niezly noob idzie kogos lac a nawet manasa nie ma huh btw Grats Aristo szkoda ze wpadles a o tym ze miales pz locka to nie mowie po tym filmie wnioskuje sie ze polaczką nie mozna ufac =) rozbawilo mnie to jak on powiedzial "Giń dzieciaczku " a mi sie wydaje ze to on jest gowniarzem =) btw to duskiness macie kiepskie i noobowate pvp 4 razy go trafiliscie z sd gratz! |
nie komentuje bo mnie jeszcze dopadna:P
he:/
zycie jak w kalejdoskopie se la vii... pozdro tesz gram na furorce :D :D |
No ta,nastepny-.-
@up
"tesz" Gratz dla tego pana~~ I jak takiemu nie za***ac-.- Lepiej postow nie dawaj~ Pozdro Ero |
... :(
szkoda ze zginales ale oni ledwo co cie trapneli jakby nie to GH ...
a tak btw to ladnie zabiliscie tego 80+ knight :D hehe sara~cos tam (noob nick;p)gosc bez mansow poszedl pk loool to ja sie nieruszam bez bp manasow a co dopiero on omg nab plx :) |
lol niezłe cioty... Spoxster to widać że dziecko zszarowane stara go nie kocha chyba. Wogóle weź.. Najpierw idą zabić kolesia i aristo im pomaga a te cioty go zabijają. sara to widać że lol beż manasów biega i ile on tam miał pół bp uh lol. 40EK z full capem uhów i sara pada jak lama. Gratz Duskiness. A inne cioty z gildi zamiast nie atakować to bili też.. Jak wasze hunty wyglądają ? bez manasów i run. sara padła na dlu chyba bo szkoda kasy na manasy.
GRATZ DUSKINESS PHI |
All Dusskines to PA ... Zabili Mestora bo był lepszy od Taifuna -.- Kto będzie nastepny?
-Your's Nawil- |
Lmao
19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto).
19:21 Tygrysekth: qewa 19:21 Tygrysekth: qrwa 19:21 Soul Of Necromancer: Leave 19:21 Tygrysekth: ja tu expie 19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto). 19:22 Soul Of Necromancer: ja tez Noob ^^ neiwiem jak to jest protektowac noobkow co w****ja sie komus w kopalnie Channel saved at Mon Oct 24 19:32:09 2005 19:24 Tygrysekth: 19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto). 19:24 Artisto: problem jkais? 19:24 Tygrysekth: bo koles mi wbil na moja kopalniie 19:24 Artisto: lol 19:24 Tygrysekth: i broni sie toba 19:24 Artisto: jaka twoja 19:24 Artisto: one sa dla wszystkich 19:25 Artisto: ^.- Hum jakos kazda kopalnia jest zajmowana.. kazdy pisze kartke ze tu expi niewiem guardy tesz dla wszystkich jakos nie... Wk*rwilo mnie to mosialem spalic 5 fajek.... |
heh swietny ten gosc co kreci bez manasow:d jak sie nie myle to dawny Losario z Aurea i Losari z Arcani ban za acc asharing ten char tez pewnie sharowany:F
|
lOl tylu ich bylo i jeszcze sobiee dluuugo pobiegal GZ pvp :) LOl a jak bylo mowione 70+ sorc bez mf <---muehheheeheeh :D
|
Cytuj:
@topic ... heh ladnie sie broniles przed trapem xD |
Cytuj:
|
Zgadzam sie leją go i pytają " a tak właściwie za co??" banda niewyzytych ***** w domu bici na tibia sie wyzywają :evul:
|
Beznadziejny filmik jesteś ciota i tyle pasi ci ten comment?
PS. Eh nvm. |
omg jak ja widze ta gildie to mi sie neidobrze robi niby maja takie duze lv ale to sa lamy jak CH** niemoga zabi 84pallka w 10 n/c gdyby ta gildia miala wojne z byla gildia na Thori ( CS ) to by ladne baty dostali :D a ten co krecil ten film to chyba jakis lamus bez manaskow 1 bp sd 1bp uh ty bys go mogl zabic -.-
------ @UP- hah ciekawe jaki ty byl bys mocny jak by cie ***alo 10 ludzi na wikszych lv od Ciebie Artisto i tak niezle im uciekal widac ze to almy |
Cytuj:
|
Artisto tez jestes zalosny i mam chec ciebie tez tam roz*******ic!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |