![]() |
Your character is banished because of his her name
Your character is banished because of his her name co to znaczy skasowana postac czy ban na jakis czas i za co ?? kurdeee jak sie dowiedziec co to jest pls o odpowidz dizeki
|
Dosytales bana poniewaz twoja ksywak lamala regulamin. Musisz zmienic nick.
|
No fakt, jeśli miałeś nick seba[cyferki], to się nie dziwię... :)
Btw. Pewien koleś dał przy tworzeniu postaci "Suggest a name", po czym dostał namelocka. Hrhr. :P |
heh
Witam Cie Wiesz co..... jak ty nie wiesz co to znaczy Your character is banished because of his/her name To Jestes BIG N00B
|
Stary nie martw sie ja dostalem bana za urzywanie teleportu nawet nie wiedzalem ze nie wolno go urztwac:/
|
@Adaras heh nie mialem zadnych cyferek i nie korzystalem z zadnych suggest name poprostu nick zawieral slowo Rune :/ dlatego tak to wyszlo.
@Salet w panice kazdy moze sie pomylic oceniasz zbyt szybko ! ale patrzac na twoje postacie to chyba ty jestes nobem ;) @Fanfi dzieki konkretna odpowiedz i na temat ! @Sir_alex ciekawe ze gm'rzy banuja za takie bzdety a nie banuja kolesi ktorzy nagminie zabijaja 2 kolesia np 3 razy w 1 dzien mega lol :/ |
Cytuj:
|
@Gremlin a regulamin tibi mowi w punkcie 5 ze za
5. Player Killing a) Excessive killing of characters who are not marked with a "skull". bedzie ban :P |
Ej kurde :D zakładając konto użyłem suggest name.Dziś sobie patrze a tu
"Your character is banished because of his/her name".Brawa dla gm's ogromne.Dobra nie będę gadał głupot ;] Jak zmienic nick ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie patrzyłem na datę... @2up Jak post ma więcej niż rok, to nie odpisuj w nim :P |
Tez dostalem hacka za nick mialem nick Samotny poszukiwacz przygod i dlaczego mi go zbanowali jak nie bylo w nim cyferek? A tak poza tym to ja tesz nie znam calego angielskiego. Potrafie se przetlumaczyc tylko to co potrafie a jak czegos nie umie to szukam w slowniku;););););););)
|
Kurde nie wiem o co chodzi !!!
Mam postać o nicku Dragon Tibii i pewnego razu chce sie zalogować a tam takie coś wyskakuje Your character is banished because of his her name. To chyba znaczy, że moja postać została z banowana. Co trzeba zrobić, żeby to jakoś odblokować i grać dalej. Proszę o odpowiedz. Pls!!!:(
|
Cytuj:
|
xD
X( Wszedłem na www.tibia.com i zalogowałem sie na swoje konto, ale nie wiem jak zmienić imię gracza :( Pls o odpowiedzi
|
jak czytam te wasze posty to mnie cos bierze ....
Czy ty czytac nie umiesz czy polski to nie twoj jezyk i mam napisac Ci to po niemiecku holendersku japońsku ?. Po wyżej panowie opisali co trzeba zrobić a ty dalej pytasz >.< Wchdozisz na tibie.com logujesz sie i powinien byc przycisk(button) Changel name albo cos co po angielsku ma zwiazek ze zmiana imienia Changel name lub changel nick .......................... Proponuje zamknac temat :( |
ZAL, ZAL, I JESZCZE RAZ ZAlX(
Czy wy tempe idioci powiecie mi !! Gdzie wy widzicie ten wasz "BUTTON" do zmiany imienia ?!?!?!?! OMFG Radziłbym zamknąć temat ! |
Mówisz jak do słupa, a **** dalej nie kapuje -.-":D:D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |