![]() |
Kilka pytań o potwory
Warlorda z jakim skilem jest najlepiej blokować i z jakim skilem na solo?
i takie same pytanie z - Necromancerem - Priestess I jeszcze jedna prośba - Podajcie miejsca gdzie jest najlepiej pojedyńczy spawn tych potworków I ostatnie pytanie. - Czy istnieje pojedyńczy respawn hero? Lub chociaż taki w którym można by zlurować pojedyńczo. Bo BK napewno się mi znudzi szybko :p |
Skile do blokowania
Orca warlorda skile do blokowania 65/65 solo 70/70 Nekromanta skile do blokowania 50/50 solo 70/70 Kaplanka skile do blokowania 50/50 solo 70/70 Nekromant i kaplanka uciekaj. Wystepuje pojedynczy spawn hero. Pojedynczo hero mozna zabijac na spawnie z warlockiem. |
@up
na cholere uciekac jak one atakuja na dystans?????? |
A tak przy okazji: dlaczego jak ostatnio ogladałem film z necro hunta to knight nie walił w necro tylko stał dalej i jak ten miał na żółtym pakował z hmm.
Nie lepiej jakby go atakował ? |
moim skromnym zdaniem ani kaplanka ani necro nie sa dobrymi potworami na solo dla knighta :O
|
Czemu kapłanka nie? Ona z tego co wiem jest b. słaba
|
necro tez moim knightem na 70 lv 1 uh na 1 necro
|
re: Toony Knight
Bo necro ucieka i to dosyc szybko i caly team wtedy wlazi miedzy summony necro ktore bija znacznie mocniej niz sam necro. re: Xodapi Sama z siebie nie jest taka trudna, ale ma tendecje do wyskakiwania w mocnej obstawie, pozatym bije mocniej jak geomancer a loot praktycznie 0. re: Pojedynczy hero Pojedynczy hero o ile sie nie myle jest po drodze do podwojnego zaraz pod pokojem z 3 smokami. |
Noo gremlin wielkie dzięki :)
Mam jeszcze jendo pytanie, ale nie związane z tematem. Napisze je tutaj, bo szkoda forum zaśmiecać Pytanie jest o czar Berserk. Jak mam wyliczyć ile many potrzebuje? na www pisze lvl*4 czyli mam np. 48lvl *4? Czyli mi wyjdzie 192. Dobrze mówie? |
@up
zawsze 90% many czyli full many twoje i z tego 90% wyciagnij ------ Edit by Gremlin 4/5 = 80% nie 90% :) |
Ja przy shieldingu 65 od warlorda obrywalem po 30-50 z gwiazdek i po 50-90 z lapy.Podobno z warlordow bardzo czesto dhammery wypadaja :P.
Wg mnie necromancery oplaca sie bic z gsa.Moj qmpel z 75 sworda bil je po 120+ nieraz...a necro ma 580hp tylko.Jesli juz chcesz z tarcza to lecisz "na czuja".Czyli : pokazujesz mu sie i zwiewasz w strone ekipy, ktora w tym czasie wali w niego. Kaplanka : sama z siebie mocna nie jest, ma tylko silna obstawe :D.Loot praktycznie niezwracajacy kosztow polowania na nia. Berserk : pomnoz twoj lvl * 4 many.Na moim lvlu wychodzi 47 * 4 czyli 188 many.Czar na dluzsza mete nieprzydatny (chyba ze musisz cos oczyscic, jak jest cos zlurowane), minusem jest to, ze praktycznie uzywasz cala mane.Pozatym roznie to wchodzi...raz w vampira walnalem z exori za 163, nastepnym razem za 97 :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |