![]() |
Pomocy Hacked !
Proszsil bym o wyruzomialosc i prosze mnie nienazywac ńoobem
prosil bym o odpowiedz a moje pytania sa takie: 1.Niemialem nigdy pacc 2. Zapomnialem e-mail 3. Czy mam juz po accu? Dlaa ciekwych co stracilem to: Golden armora blessy,aol,200k,crown legs,crusadet helmet,bohy,steel bootsy Z postaci stracilem: -Palla (28lvl 15mlvl skille 78/64) -Druida (23 lvl 55maglvl.) Czy mam juz po accuncie prosze o pomoc jak bym mogl odzyskac go o ile odzyskam jak stracilem juz accunta ja przestaje grac w tibia ;( gdy wpisuje acc to pisze ze bledne wszedlem na tibia.com/comunicaty/charakters wpisalem Nodix Paladynem i wykoczylo Last login: Oct 30 2005, 21:52:02 CET tego dnia sie nielogowalem ;( @Edit A to tylko przez takich ktozy nieumieja zrobic swojego chara tylko niszcza innych dzielo ;( |
Cytuj:
1) Nie wiem czy miałeś pacc'a... to ty powinieneś wiedzieć. 2) Także nei wiem czy go zapomniałeś, co ja jestem ? Mózg twój czy cuś ? 3) Po Akuku ? Możliwe że mama cie kiedyś tak straszyła, ale nie wiem czy masz po akuku coś :/ ... bo nie rozumiem pytania (jeśli chodzi ci o Account to... bo ja wiem co sie stało ?) |
Po co to pisac.
Wtopiles wszychoo. papa xd [Jezeli nie masz emaila ani rec keya to cu] |
Cytuj:
|
Jak zapomniałeś e-maila to kicha. Gdybyś miał recover key'a to mogłbyś zmienić passy i e-maila, ale piszesz, że pacca nigdy nie miałeś ...
Tak na marginesie: Taaaaa, napewno miałeś takie itemy jak steel bootsy czy g arm szczególnie, że żadna Twoja postać nie miała nawet 30 levela ... |
up up :
Jak byś mózgu chciał wiedzieć to ja odpisałem na PYTANIA !!! które ty zadałeś -.- przeczytaj sobie jeszcze raz twój inteligenty post a potem komentuj mą wypowiedź. |
TAk!
Juz jest wszystko dobrze okazalo sie ze moj kolega znal moje passy pattrzal sie na moje rence jak wpisywalem poszedlem do niego PUK !PUK ! dostal Buta na ryj zaczol krwawic ..i dal pass i sie przyznal teraz zaloze nowego e-mail ... ;)
mozna zamknac temat |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |