![]() |
Wyjaśnienia odnośnie sobotniej awarii
Jak podaje CipSoft sobotnie wyłączenie serverów było spowodowane przez awarię servera forum tibia.com. W wyniku tego inne części systemu także miały problemy. Po resecie servera forum dział techniczny szybko uporał się z problemem.
Niestety-cześć danych nie mogła być zapisana. Nie zachowały się zmiany w liście vipów oraz lista zgonów postaci wyświetlana na stronie. Oczywiście, ważne dane o mapie, przedmiotach, umiejętnościach czy poziomie postaci nie zostały utracone CipSoft zaprzecza także plotkom o tym, że awaria była wywołana przez atak hakerów. |
Niewielkie straty.. I tak juz wsumie b. rzadko grywam, wiec nie robi mi to roznicy :D
|
Nareszcie!
Wreszcie podali przyczynę!!! Oby więcej się to już nie powtórzyło!
|
Nie wiem co by tu napisac... no dobrze, że nie zrobili pożądnej cofki.
|
Wszystkie ważne dane... to może z łaski swojej by zrobili cofke bo niechce mi sie robić hmmow żeby odrabiać level, magic lv itp. :evul:
Jeśli cofki neebedzie to sie chyba do nich przejade X( |
coś sie ostatnio ta tibia psuje....tibia.com i tibia.pl....
a propos, coś ostatnio forum laguje... |
Mnie i tak odrazu wywalilo ;) a teraz za kazdym razem jak gram mam IP check-era i wał ;(
|
Jejku...
Cytuj:
|
heheh ja ni maiłem wtedy neta i nawet nei wiedziałem ze była taka awaria :D
|
A następnym razem wszyscy stracą postacie (albo odrazu całe konta xd). I wreszcie będzie spokój. xD
|
Ja nie moge tych ludzi poprostu ledwo cos sie w tibi zrypie a ci już o ataku hakerow wescie sie ludzie utopcie........
|
Cytuj:
Ps.Pamiętam jak rok temu hakerzy zchakowali Tibie i niemożna było przez miesiąc grac ;/ :( |
Znowu awaria!
Ja tu sobie spokojnie gram.. a tu nagle wylogowalo mnie i nie moge sie zalogowac! kurde co to ma byc do cholery? CIP`y... co wy robicie? Bierzecie kase za PACC`y a gówno robicie!
PS. CHODZI O DZISIAJ! CHYBA PRZESTANE W TO GRAC BO MNIE TO WKURZA! |
Cytuj:
|
wezcie sie ludzie zamnknijcie.. myslicie ze tak latwo jest na serverze 50 tysiecy osób utrzymac!? na 50tys. to i tak w miare malo jest takich zawieszen...
|
Cytuj:
|
Fajnie.. Tylko że mi usuneło z 5 charów ( noob chary ) :D
I niemoge się lognąć na knighta.. bo jakiś bug wyskakuje.... Juz tutor poinformowany :-D |
Ej dzisiaj przez 20 minut próbuje wlaczyc tibie na Srverze Furora ale pisze mi
Cannot connect to the test server Error :connection timeout itd. nie chce mi sie pisac X( |
...
Ludzie wy Jesteście normalnie uzależnieni od tej gry... :D To Tylko gra i chodzbyscie nawet stracili lvl to co ?
JESZCZE RAZ POWTARZAM TO TYLKO GRA !! X( |
ej kto wie kiedy na rooku postacie przestaną byc tymi "straszydłami" ? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |