![]() |
Magicthrower
Spotkałem się z tym dopiero jak zajrzałem na tibia.com żeby luknąć które lvle mają najlepsi i widze, że Cachero został zabity przez Magicthrower. powiedzcie cóż to takiego???? W tibie nie grałem dobre poltora miecha i moge być nieobeznany w temacie :D :D
|
Pierwsze słysze o jakimś "Magicthrowerze" hmm... a czy to aby na pewno stwór? Może to jakaś postać PK or so?
@Edit: To jednak stworek, pewnie jakiś silny, bo kto widział żeby jakiś tam Demon zabił 222 levela? Coż są Serpent Spawny więc może i Magicthrowery? Hmm, wole nie ryzykować poszukując go :] @down A akurat edytowałem mojego posta :P. No racja on gra na non-Pvp zapomniałem XD |
Cytuj:
Hmm...pk to raczej nie bo Cachero gra na non-pvp... ja też tak naprawde nie wiem o co chodzi z tym czymś:((( A myślałem że tak dużo już wiem:( |
To jest wieżyczka na arkrahmun ktura vali mocne hity są ich 3 rodzaje. Na tibinews jest ss z jedną z nich dodany przez ludzi z tego forum
|
Jedna z pulapek na faraonach (albo po drodze). Sa veri silne. Radze tibia.de forum i tam poszukac filmikow z faraonow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |