![]() |
Zniszcz swojego iPoda!
Przeczytałem przed chwilą artykulik na serwisie gram.pl o pewnym gościu który zbiera kasę od ludzi na iPoda, a następnie go niszczy na oczach wszystkich. (http://www.gram.pl/news.asp?id=665). Ów człowiek ma także stronę w necie: www.SmashMyiPod.com , na której umieszcza relacje z zakupów i destrukcji iPoda.
O zgrozo koleś ma zamiar niszczyc poajawiające się za nie długo Xboxa 360, PS3 i Revolution. Wydaje mi się, że naczytał się on za dużo "Buszującego w zbożu", i tak okazuje swój bunt. Jednym słowem ma niepokolei w głowie :D Co Wy sądzicie o takim zachowaniu? P.S Jeżeli będziecie ściągac filmik, nie ściagajcie go z brytyjskiego hosta, bo się strasznie tnie. |
CO jak co, ale iPoda mu nie porzycze 8o
Ogólnie rzecz biorąc, fajny ziom :) niech robi z swoją kasą co chce :P Trzeba przyznac, że bez takich jak on świat był by o wiele nudniejszy ;) Z niecierpliwością czekam na relacje z innych zabaw, szczegulnie z xBoxa 360, w tej kwestji go popieram! :D p.s. Domyślam się, że gwarancja raczej tu nic nie wskura 8o |
wyrazil bym swoje uczucie do niego.. ale boje sie bana za slownicto i omijanie cenzury --.--
ja tu od paru miechow proboje uzbierac na iPoda.. a on go rozwala.. nie lepiej mi dac? :> |
Ja na poczatku ostro sie wkurvilem ale po dluzszym namysle stwierdzilem ze to nie jest zly pomysl. Gosc robi cos kontrowersyjnego i rownie dobrze mogl wykorzystac ta kase na wodke, ale nie zrobil tego bo jest uczciwy. Tutaj chodzi o sama idee a nie o to ze "zmarnowal" 400 bucksow.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |