![]() |
Golden helmet quest !
|
Lol jest aby qest na golden helmet??xD
|
oO :O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg...how can it be...?
|
Ale...jak co gdzie...skad wiesz czy to nie fake?;p
|
00:55 Phoelerius: To bedzie filmik przedstawiajacy droge z polnocnego respa dargow do DP w miescie Ankh
00:55 Phoelerius: Poniewaz Rogu nie wie jak wrocic z dragow:( Naprawde nam przykro panie Rogu... ;( |
jezu to jest antica .. jest na tym servie pare golden helmetów , magic longswordów , thunder hammerów ,great axów .. jest też druid który wali ue .. poprostu stary server .. kiedyś demon helmet miał defa tyle ile crown i wypadał z draga .. a golden helmet bodajże z demona ..
|
ueah :> ots rox...
|
Cytuj:
AFFF ... to nie ots . |
Po 1 to wogole to nie jest "golden helmet quest" tylko poprostu pokazanie ze ten kolo go ma... a to ze ma to nic dzienrgo bo na Anticce jest pare tych helmetow i albo on go mial poprostu ze starszych wrsji Tibii albo pozyczyl od kogos zeby zaszpanowac i sie cieszy.... ;/
|
@Up: a po drugie?
Jeśli to serv Antica to nic dziwnego, że ma koleś g helmeta, żeby chociaż pokazał pokój z skrzynką g helmetem to już można byłoby się troszkę po zastanawiać. Nie chodzi o droge, tylko o sam final room. |
A na dodatek w vipach ludzie jak Arieswar i Wolsonik :)
Napewno od ktoregos pozyczyl :) |
hu** a nie quest :|
|
a ten qs jest robiony po tym update ??:P
ten helmet za***iś**e wyglonda na glowie jescze g arm g buty :p i komplet xD |
Czy mi sie pomylilo czy w temacie jest napisane Golden Helmet Quest ?
A tak poza tym to filmik to jeden wielki szpan tego kolesia i co za debil nie zna drogi z dragow do depo ? |
Moze sie myle ale to jego kumpel nieznal drogi a nie on ;/ fakt faktem szpanuje troche ale kazdy mu pozazdrosci bo ładny ten helmik :)
|
Cytuj:
|
Ja jestem tym "debilem" ktory nie zna drogi z dragonow do ank :(
|
Cytuj:
|
HA MIałem racje ze to nie on tylko kumpel a pozatym co to takiego ja nawet niegdy ta niebylem bo nie mam PACC a tak pozatym jeszcze sie nauczysz drogi :p
|
"WIEM GDZIE JEST QUEST!!!!!PLX PLX Chccecie Fiedziec?;d" quest jest pomiedzy gdańskiem a warszawą na trasie do płocka pomiedzy(...)
na kij piszesz ze odkrył drogę na g helmet questa;] zastanow sie co piszesz -.-' ¬¬ a film z g helmetem widze juz po raz ęty... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:26. |