Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Sonda:Czy chciecie alby byly nowe supertrudne questy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5474)

koreten/dovixo z antiki:D 14-05-2004 16:06

Sonda:Czy chciecie alby byly nowe supertrudne questy

Czy chcieli byscie aby byly nowe questy w kturych mozna by bylo zdobyc itemy oficjalnie niegostepne
np great axe thunder hammer golden helmet itp Wypowiadajcie sie plz 8) 8)

Toony Knight 14-05-2004 16:18

Pewnie ze byśmy chcieli. W sumie po co Cip'y dają jakieś rzeczy których nie można zdobyć, a dostają je tylko nieliczni.

Matheous 14-05-2004 17:36

Po to zeby zachecic innych do kupienia PACCa i lizania im tylka na wszystkie mozliwe sposoby:P
Ja bym chcial zeby powstaly nowe questy, obojetnie z jaka nagroda, moze byc nawet KNIFE jako nagroda ale chcialbymz eby tworzyly taki klimat, jaki tworzyl Paradox Tower-dopoki te dupki go nie rozwiaazaly...Bo od razu poszlo w swiat...
Inaczej mowiac-w Tibii potrzebne sa nowe ENIGMY:) I TO DUZO:) I TO FAJNYCH:) I TRUDNYCH:)

Bibuvet 14-05-2004 17:46

eeee

ja bym chcial byc tym nielicznym ::(:(

marred 14-05-2004 18:59

Oczywiscie, ze gra sie rozwija, postacie tez, dodawane beda nowe itemy, nowe potowry, co za tym idzie, takze nowe questy. I najlepsze, sa takie rozbudowane, nie ze ide i nagle skrzynka z nagroda i quest zrobiony.

Ozzie 14-05-2004 21:36

Zalezy co rozumiesz przez "super trudne"
czy wleciec w 4 dle po vampire shielda, czy sie glowic nad pytaniami, szukac klucz itp. Mi sie bardzo podobal quest <cenzura anty-questowo-spoilerowa> . Chcialbym, aby questow tego typu bylo wiecej.

Klikowski 14-05-2004 21:47

Ja bym chcial zeby byly nowe qesty nawet z bylejaka nagrodą, ale co mi z tego ze by byly skoro niemoge grac w tibie ani w zadne inne gry internetowe :(.

GakumaH 14-05-2004 23:56

Tutaj ludzie pogawędzą o questach a jak ja załorzyłem temat z pytaniema o jeden to tekst typu "na tym forum nie można gadać o questach" i post usunięty...

Polinik 15-05-2004 01:09

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez GakumaH
Tutaj ludzie pogawędzą o questach a jak ja załorzyłem temat z pytaniema o jeden to tekst typu "na tym forum nie można gadać o questach" i post usunięty...
Ten temat ciagle jest, poniewaz (poza jednym postem z maly spoilerem, ktory ocenzurowalem), nie ma zadnych wskazowek, jak wykonac poszczegolne zadania. Dyskusje o ogolnej idei questow sa jak najbardziej dozwolone.

Xodapi 15-05-2004 11:39

chciałbym żeby thunder hammer był dostęony, quest może być bardzo trudny, no ale co.. jeśli będe miał 120 lvl to przecież z skull stafa walić nie bede.. A questy mogłby by być takie jak post quest, czyli długie

karat 16-05-2004 09:44

Mógł by być qest dla facc na dożywotnie pacc :))

P.S.Jak ty tą sonde zrobiłeś?

Karol 16-05-2004 10:06

Tia Questy rlz... A np. quest z Thunder Hammerem moglby byc razem z SoV i Stonecutter axe bo w koncu ma podbne statsy i tez jest jednoreczny...

Bobciu 16-05-2004 10:59

Co do wypowiedzi wyzej zgodze sie ze w annihilator quest powinien byc thunder hammer

petozu 16-05-2004 19:59

Toony Knight popieram poco są żeczy któryh nikt nie ma ?( :]:]:] 8) 8) 8) 8) :)) :))

elite 16-05-2004 20:08

Ja chciałbym aby powstało wiele nowych rzeczy do tibii:
- full wszelkiego nowego rodzaju itemków, od spodni po tarcze
- pełno questów,
- moze jedno jakies duze miasto?? (co myslicie??)

Elf Adrianus 17-05-2004 05:47

Chciałbym by były nowe questy jesli by były trudne jeszcze lepiej a jak były by dobre nagrody to super :) Przydał by się quest prawie nie do wykonania za który nagrode dostała by 1 postać która by ten quest wykonała :) (oczwiście ten qu3est musiał by być bardzo trudny skomplikowany i wymagający ogromnej ilości czasu no i siły swojej postaci :) )

Elf Adrianus 17-05-2004 05:50

Tak przy okazji czy są jakieś w Tibi questy na myślenie i kombinownie czy wszystkie ogranczają się do zabij przynieś itp. ????:2handed:

Polinik 17-05-2004 14:00

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Elf Adrianus
Tak przy okazji czy są jakieś w Tibi questy na myślenie i kombinownie czy wszystkie ogranczają się do zabij przynieś itp. ????:2handed:
Sa.
Zakladajac, ze nie korzystasz z gotowych rozwiazan.

Faolitiarna 18-05-2004 07:29

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Toony Knight
Pewnie ze byśmy chcieli. W sumie po co Cip'y dają jakieś rzeczy których nie można zdobyć, a dostają je tylko nieliczni.

i to właśnie wyróżnia te przedmioty. nie są dla zwyczajnych graczy... i to jest okej! :)

Faolitiarna 18-05-2004 07:31

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Karol
Tia Questy rlz... A np. quest z Thunder Hammerem moglby byc razem z SoV i Stonecutter axe bo w koncu ma podbne statsy i tez jest jednoreczny...
BeZeDeURa!
jest dwu reczny

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21.