![]() |
Best Hardcore Banshee Quest!! Polecam
Jak w temacie wg mnie najbardziej hardcore'owy ze wszystkich banshee questow :D . Filmik krotki wmv przedstawia ostateczne starcie (final room)
Ekipa : 3 knighty 2 sorki i palek :D warte obejzenia. (Koledzy plakali ze smiechu po obejzeniu tego) oto link : http://rapidshare.de/files/7025070/b...core_*****.html |
Rotfl nizly hardcore ;<
Btw. masz ten film na Tibicam? |
Omg Xd
eeee no zbloczyć 83 najtem (nawet je¶li kto¶ go uha) tyle tamtego shitu to wielki wyczyn , gzgzgz :D
|
No no :)) niezle ;pp jak by kazdy monster jakies dobre combo walnol nie wiem czy by sie udalo :p
|
ehh, co do filmiku: zbyt gwaltowne przejscie do creditsow ;) a muzyczka fajna - Hail Czildreni! ;dd
|
Tak mam filmik na tibiacam.
Tez twierdze ze zle skleilem ale niechcialo mi sie :P |
cytuje losuxa:
Niezly hardkor xD ja tam na miejscu sorcka bym trzepal ue : D |
UE , bylo by m±drze ale moglbym sie wylozyc ;]
|
Cytuj:
Trzepałby¶ UE i cały banshee team rozwalił ,ale miałbym polewke jakby kto¶ co¶ takiego zrobił na tibiacamie :D:D |
Niezły Hardkor :) . Muza Fajna. Filmik fajny tylko troche ucinało ekran (przynajmniej mi). Rób wiecej takich filmików.
|
uheuheuhe zrobier tak demon helmet . Wpadne na 110 lvl i blokne wszystko stane na srodku i sie bede uhal jak glupi :D
|
kuul filmik, gz wykonania questa ;]
|
thx , marcelek ... ty grales na ruberze no nie? ;]
|
no grałem :P a kto był kiedy¶ z tob± na dl :P i ze starym ownerem Pitka i tob± na behe ?? teraz robie na rubce nowego knighcika, narazie 13 lvl i skille 57/57;p
|
tia tylko ze ja gram na non pvp ;p nie pomyslalem xD
|
film elegancki, Gratz, jak mozna to rec plx :P
|
;]
Gz!! Stary :)
|
Oo nareszcie film z rubery Oo Ewi zdedzil =.= gz questa =]
|
olmajgad dajesz!! ziom:D:D
fajne gz 8o 8o P.S sam sie uchales? |
thx all , chyba kazdy wie ze uhalo mnie jeszcze 2 knightow :D
najlepszy jest moment jak na red ruszam sie kratke w dol i black jest :Dmuahahhee |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |