![]() |
Conecction failed from Server
Nie rozumiem. Ale na takich światach jak Danubia askara i jeszcze innych nie można połączyc się z serwerami. Nie rozumiem wbo w NA STRONIE GŁÓWNEJ.
w też nie. Co to znów jest. czy cos o tym wiecie i czy tak samo wam się dzieje :( :( |
Wejdź na tibia.com do "who is online" i sprawdz, czy servery sa online, a potem zakladaj glupie tematy.
|
Niekoniecznie głupie tematy.
Część Niemieckich serwerów jest wyłaczona a pytanie jest dlaczego? Czyszczenie odbywa się o 9.00 naszego czasu, a kolega chciałby się dowiedzieć dlaczego serwery są powyłaczane. Ciekawe, czy Ciebie tez "pojadą" jak będziesz chciał się diwedzieć dlaczego są powyłączane serwery? |
no
No dobrze. Faktycznie jest OF ale co to oznacza. I kiedy będzie można normalnie grać. Gram długo i pierwszy raz coś takiego widzę B)
I dzięki:] Wiecie dlaczego tak się stało. ??? Narazie nic mi nie wiadomo :confused: |
Cytuj:
hjak bys kolego mogl zauwazyc to czysczenie przewaznie trwa 5 minut a nie 2h -.- Cos sie s*******ilo bo na aure niemoge wejsc od 9 do 10:30. -.- |
grrr
mam dosyc tego chce isc expic a tu ERROR i kupa :/ arkurat wtedy kiedy mam czas i natchnienie do expienia to error... oni to pewnie specjalnie robie zeby danubia zostala w tyle :P
nic innego nie pozostalo tylko imprezowac xD oto moje zdjecie z klubem tibijczykow http://pixelz.dyn.pl/PUB/jack/zdjecie***** tak sie bawia najlepsi pozdro xDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |