Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Dźwignia Tom'a (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54804)

Dweron Abyth 01-11-2005 14:07

Dźwignia Tom'a

Nad sklepem tom'a za zamknietymi na klucz drzwiami jest dzwignie (stoji na niej wiadro). Poruszam ten temat bo wiele osób nie wie wogule o jej istnieniu.
Wie może ktoś do czego ona słuzy i czy da się tam wejść??

http://i9.photobucket.com/albums/a98/Thas/dzwignia.jpg

Rohen 01-11-2005 14:11

Najprawdopodobniej jest to pokoik Tom'a... moze sie trzeba jego spytac? Wiem tylko, ze ona otwiera kraty stojace obok. Niestety nie mozna nigdzie zdobyc klucza.

..::QRAS::.. 01-11-2005 14:31

ma to moze zwiazek z jakims questem :P

Helixaw 02-11-2005 18:22

Chyba nie bo i ile pamiętam to za tymi kratami nic nie ma

Frezer 06-11-2005 13:41

Przeczytajcie muj post moze sie dowiecie

Dobrze moze cos z tą dzwignią tszeba zrobic ,moze jest potszebna do jakiegos questu dobrze ze ktos o tym napisał

Zrobilem wywjad z Tomem i mozecie zobaczyc to na mojm poscie "Tom i Dzwignia

Noro 06-11-2005 13:44

Może to częśc quest albo poprostu dźwignia do zamknięcia drzwi w pokoiku ;)

Hadi 06-11-2005 14:07

Ja na dole widziałem raty wtym pomieszczesniu ,ale to mógłbyć najazd ratów na rook itam sie zrespily.

Edek Rozprowacz 06-11-2005 22:53

o tej dzwigni dowiedzialem sie dopiero niedawno od mojego qmpla (Aqua pal-a) pozdro dla niego :p przy okazji. Osobiscie sadze ze ta dzwignia moze miec cos wspólnego z ghoulem ale równie dobrze moze otwierac te kraty ( dowiemy sie jak komus uda sie je otworzyc ) :]

Skrzat 07-11-2005 02:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frezer
Dobrze moze cos z tą dzwignią tszeba zrobic ,moze jest potszebna do jakiegos questu dobrze ze ktos o tym napisał

Zrobilem wywjad z Tomem i mozecie zobaczyc to na mojm poscie "Tom i Dzwignia

maly slownink !!! X(

w tytule muj pisze sie //moj//

tszeba pisze sie //trzeba//

potszebna pisze sie //potrzebna//

wywjad pisze sie //wywiad//

mojm pisze sie //moim//

JAK ZROBILES WYWJAD A RACZEJ WYWIAD WES DO REKI SLOWNIK ORTOGRAFICZNY I NAPISZ GO POPRAWNIE BO TAM TEZ SA BLEDY ZARAZ DAM LINKA

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55199

ostrzegam zle sie czyta z bledami az nerwica bierze...

Topic: Nie wiedzialem o tej dzwigni :P moze to jakis quest jak ktos up pisal nie wiem wiec do dziela detektywi...

Magma 07-11-2005 08:56

WES - Nie mialo być przypadkiem WEŹ?

A co do dźwigni... Nikt nic nie wie, czeski film. Trza będzie pomyśleć.
Może w ktorejś z tych skrzynek jest klucz do Mino Maga? A od Mino Maga teleport do ghoula...

Wiku 07-11-2005 15:56

Ja słyszałem że to otwiera ghoula, ale nie sądzę żeby to była prawda, ale jest także ciutek o tym, że do spike sworda można wtedy dojść.

Ph0b0s 07-11-2005 16:16

@up

A moze znajduje sie tam MLS? -.-

@Rohen
Skad wiesz ze ta dzwignia otwiera kraty? oO

@topic
Raczej nikt procz CIPow nie wie do czego ona sluzy. ;)

Diabel Marcin 07-11-2005 16:42

Wg mnie jest to tylko ozdoba majaca na celu zwrocenie uwagi graczy :)

Skrzat 07-11-2005 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magma
WES - Nie mialo być przypadkiem WEŹ?

A co do dźwigni... Nikt nic nie wie, czeski film. Trza będzie pomyśleć.
Może w ktorejś z tych skrzynek jest klucz do Mino Maga? A od Mino Maga teleport do ghoula...

no raczej nie pisze sie WES a nie moge uzywac polskich liter bo mieszkam w USA i mam windows prof a tu nie mam takich liter...

Topic: Nic nie wiem o tej dzwigni nadal :( musze popytac...

Helixaw 07-11-2005 22:04

Eee? Co to za argument wogóle? Przecież powinieneś napisać WEZ jeśli nie masz polskich znaków. Zresztą możesz sobie ustawić aby mieć polską klawiaturę...

Skrzat 08-11-2005 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helixaw
Eee? Co to za argument wogóle? Przecież powinieneś napisać WEZ jeśli nie masz polskich znaków. Zresztą możesz sobie ustawić aby mieć polską klawiaturę...

taa tylko ze jak pisze polaska litere to cos $&@$&@ wyskakuje...

Topic: tam czyba sie nie da dojsc moze to tylko taka legenda cipow :P

Kwadratowe Koło 08-11-2005 06:03

Ona na pewno nie otwiera dzwignii. Bo pomyślcie - ciągniesz za dźwignie i otwiera się ghoul, a załóżmy, że ktoś robi tam questa, powiedzmy 6lvl. 6lvl by se nie poradził z ghoulem i by padł. A więc prowadzi to do trapa. jeden rookstayer jest w rzeźni toma, a drugi czeka w katana room na jakiegoś playera, 2 mówi mu, żeby otworzył ghoula i 1 w tym czasie zamyka ludka cieszącego sie kataną w pokoju z ghoulem. Wybaczcie, ale tak na pewno nie będzie i ta dźwignia nie łączy się wcale z ghoulem.

Pzdr.

Zito 08-11-2005 07:26

< deleted >

seedee 08-11-2005 12:54

watpie ze GM powie co i jak z ta dzwignia, i raczej nie wteleportuje do tego pomieszczenia... albo poprostu zablokuje efekt tego, co zrobi dana dzwignia :D ... jak dla Mnie conajwyzej przeteleportuje do Ghoul rooma :D

Natalka Bartkowiak 16-01-2006 14:46

Moja koleżanka miała klucz do tego pokoiku.Weszła tam ale nie weszła na pomysł żeby nie poruszyć tą dźwignią.A potem dała klucz koledze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55.