![]() |
[fake] Bariera złamana
<edit by Dr. Omader> Film ten jest zfalszowany, do tego dosc nieudolnie, bo nie jest dobracowany, a autor nie byl zbyt bystry, aby sie wybronic od pytan ludzi. ;)
Ale jak na pierwsyz "fejk" ujdzie, moze w przyszlosci bedzie lepiej ;)</edit> http://rapidshare.de/files/7079895/Cheat*****.html @@@@@@@@@@@@ Uwaga proszę o uwagę! Dziękuje :) Pierwszymi moimi słowami jest to, iż to ja zrobiłem ten filmik jak i opracowałem metodą. Nie wiem czemu napisałem, że to kolega. ------------- Nie lubie ludzi, którzy odpowiadają w temacie nie znając się w danym zakresie (np. nie przeczytali go całego). Moja nieobeność spowodowana niemożliwością zalogowania na forum (patrz jeden z news) nie pozwoliła mi na odpowiedzenia w temacie ( przekazałem swoje słowa z pomocą Matiz666, któremu bardzo dziękuje). Teraz wracam do tematu: Cytuj:
Teraz odpowiem na poszczególne pytania. @Re Cytuj:
Po 3 nie ujawnie swoich danych pod tymi pracami. Cytuj:
Cytuj:
[/quote] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
[quote] Witam, Nie ma mozliwosci kopiowania przedmiotow. kazda czynnosc w tibii jest narzucana przez serwer, kazdy ruch musi byc potwierdzony. Klient jest tylko interfejsem pomiedzy serwerem a uzytkownikiem. Sprawdzalem juz to... nie ma bata zeby kopiowac przedmioty [/qupte] Tu się zgadzam z panem. Jednak trochę pokombinuje nad jakimś progsem do zmieniania eq (chwilowo) i innych zabaw. Może wyjdzie coś poważnego. Tak offtopic to na OTS ta metoda jest lepsza bo nie tworzy iluzji ale prawdziwe items. To koniec moich wyjaśnień. Co do miejsca akcji filmiku to Isle of Kings. |
Bardzo ciekawy filmik. Ale szczerze mówiąc, to wcale nie takie trudne. Wystarczyło odkryć szyfr jaki stosuje CIPSoft przy przesyłaniu pakietów między serwerem a klientem, a potem po prostu te pakiety podrabiać. Bułka z masłem, nie? :P
|
Następny film z seri nie dowiary :p
|
Jak ?!?!???!?! Ja TeŻ Chce :p
|
Ja Tez Chce =p
@ sry za 2 posty klikneło mi się =( |
Jesli dobrze zrozumialem, to twoj kumpel potrafi tworzyc itemki... Czy tak ??
Jakos w to nie wierze .. Uwierze, jesli zrobi mi MPA :p |
ehh jesli to prawda to zapodaj program lub film w rec.
|
eeee jakim cudem? jak znalazłeś ten błąd?
|
o.O Nie wiem co powiedzieć ale daj film w rec. ( niech ten Twój kumpel nagra to na jakimś noob charze żeby nicka nie zdradzić ...) bo narazie wydaje mi sie to trochę mało prawdopodobne ale jesli to prawda to huh ...
@Edit hmm troche dziwne że na jednym ujęciu pokazujacym interface programu w pasku nazwy czy jak to sie zwie <na górze po lewej> jest WPŁ PRO tibia black ice v0.1***** ... |
OTS plx
z otsa to ten film jest... jak taki cwany niech w rec da
|
Yyy o.0 Jak? Cos w hexach chyba pozmienial z tego co widze ale...omg!
|
Sir Patologia: mogles ocenzurowac nazwe progzow etc bo to moze miec fatalne skutki :s
|
ja myśle że on to jakoś sam zrobił... ale kto go tam wie :PP
|
Jeżeli to nie był ots( a zapewne był) to koleś ma farta.Ale nie sądze żeby to była rl tibia, przecież koles biłby na tym fortune.Zastanawia mnie jedno czemu "zrobił" sobie 14 w-helmetów, nie mógł zrobić 14 e-platów.Zresztą mało prawdopodobne żeby cipsoft tak się dał, chociaż polak potrafi xD
Będzie plik w rec wtedy będą gratulacje:D |
A Nikgogo nie zaciekawiło to czemu jak przybywały warrior helmety nie ubywało mu CAPITY?????
musiałem założyć użytkownika forum bo chciałem to powiedzieć ^^ DOWN: omg skoro już o tym napisałem 15 minut temu to nie musisz bezsensownie nabijać posta -.- |
Jakies lekkie te helmy bo ważą aż 0 oz
|
Nie moge sciognonc, nie wiem czemu...
|
wlasnie jedynie sprawdzic czy nie klamiesz to rec nagraj
|
Cytuj:
Jeśli chcesz nam udowodnić, że to prawda to nagraj w rec. Widownia się burzy =] |
Cytuj:
anyway dla mnie perfidny fake :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |