![]() |
Kolejne przerwy w działaniu serwerów
Prac konserwacyjnych część dalsza - w piątek, 4 listopada, pomiędzy 4:00 a 4:30 rano wyłączone będę światy:
Aldora, Antica, Aurea, Azura, Danubia, Eternia, Hiberna, Isara, Lunara, Nova, Secura, Titania oraz Valoria. |
Ale głupiooo
[font=Arial Black]nie gram na ani jednym z tych servow ale to jest okropne!caly czas tylko awarie czy coś takiego! X(
|
Mam nadzieje, ze te prace poprawia bo ostatnio chyba te servy byly off ale dobrze, ze robia to miedzy 4-4:30 rano...
|
Cytuj:
|
Ale ciągle tylko niemickie serwery ;( chyba przerzuce sie na jakiś amerykański :(
Niech je wreszcie naprawią na dobre X( |
Uff...dobrze ze nie mam tam postaci:D. Ale w sumie wybrali dobrą porę - mało (?) osób gra o tej porze :D (jeżeli wogóle). Ale już za czesto są takie awarie :confused:
|
Cytuj:
|
Czy moze miec to zwiazek z lagami w ostatnich dniach?
bo od dwóch dni mam lagi -.- |
Cieszę się i mam nadzieję, że usprawni to działanie Hiberny, bo od około tygodnia cierpiałem na poważne lagi a trzykrotnie zerwało mi połączenie (prawem Murphy'ego w najmniej stosownych momentach). Sprawdzałem swój sprzęt i jakość połączenia z Niemcami, i nie była to wina żadnego z nich.
|
Kurcze,akurat w piątek?!
ohhh,titania w piątek wyłączona.No,nie sprzyja to moim planom(wymkniecia sie z lozka i pogrania sobie ;) ),ale musze sie pogodzic... Cya in tibia.
|
N...no W Sumie Tak ;)
ZaczĄŁem GraĆ Na Securze Ale No CÓŻ... |
!! ;/ Lagi,Kicki,freezy Tak od jakiegoś czasu jest na lunarze i Wątpie żeby nie było tego po remontach ;/ Robiom Robiom a nic z tego nie widać ;|
|
Ciekawe kiedy będa naprawiać (czy coś tam robić), amerykańskie servery. Mam nadzeję że będzie to też między 4.00-4.30.
|
hmm
ah tam mi to nie przeszkadza bo o 4 w noy to nie gram:P
tylkp pytanko mam czy spowoduje to jakies wieksze lagi niz teraz sa w dni przed naprawa czyli 4 listopada?? |
Cytuj:
|
znowu ... cos robia z serverami .... -.-
|
Ja gram Na Niemickim Serwerze Celesta a go nie ma! :)
|
Zowu jakieś awarie??!!
No poprostu Cip-y przechodzą samych siebie z tymi awariami...
Naszczęście ja nie gram na tych servach :p. |
Czemu Jamera jest off -.-
|
Ja na szczęście gram na amerykańskim serwerze ale ostanio duzo tych przerw.
Mam ostanio lekkie lagi moze to przez te przerwy. Mam nadzieje że szybko to naprawiam :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |