![]() |
Co teraz się dzieje xD?
Troche nie grałem :P, z tego co widze to sytuacja napieta pomiedzy BW a DT :D rozkminiamy ostatnio z paroma kolegami czy dojdzie wkońcu do wojny :P , drehu i alth już nie w BW.. heh :P, i jakby była taka wojna to ciekawe co Chased zrobi... heh :], duzo osób tesh te setne lvl wbiło :] , oj ciekawie się robi, niech ktos żuci jakies ważniejsze newsy bom ciekawy jest =]. thx =*
|
HEHEH xD yo
E no co do tej wojny no to pedaly z jescze wiekszymi pedalami a niedawno tacy koledzy ?? Althunus uciekl z BW bo sie o hunta boi :P HHAHAHAH XDDDDDDDDDDD Ma tam swoja wiesniacka gildie Dwarfem nawet jest <Lol2> (PA gildia) a Chased co Zrobi ? Mass Log .. potem wiesz co bedzie :P ... Oczywiscie ja z Vexminem tez pomozemy ;] xDDDDDDDD HaiL Smurfs :)))))))))))))))))) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
double post;<
|
omFg
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hhahahaahaha HAIL NISKO btw. ja z LMMow bede na*******al a co ty z tym UE ? xD ? |
eh...
Ekhm... althunus powiedz ze chłopcze co tam w swiecie słychać bo po to ten post, a wasze spory z woblerem to jush mialęm przyjemność oglądać w innym temacie :]
|
Cytuj:
Bo to, że masz SDki nie znaczy, że z nich trafiać będziesz.xD @UP Od 2-3 miechów nie gram Althunusem? Ponadto nazywanie mnie Althunusem po tym co on wyprawia to dla mnie obraza!xDDDDDdd |
Oh no kij tam, fakt bydła narobił xD ... no ale kurde, ja to stawiam na to że wojna bedzie ;p , tylko ze bym chcial jakis wglad mieć na to co sie ostatnio działo ;p . btw widze że paru s****ieli wróciło do grania :D ( cholinek :* bejbis) xD
|
Cytuj:
Cytuj:
(chodzi mi o takie \,,,/Tru PA\,,,/ a nie o bezmyślne bicie jak to robi Althunus!xD) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |