![]() |
Jak wklejic wienksze niż 1024kb?
Jak wklejic większe obrazki niż 1024 kb??PLX odpowiedż.
|
zmniejsz ich rozmiar -.- ... co ty chcesz wkleić ? Plik o rozmiarze 4000x4000 ?! zapisany w PNG z ogromną masą efektów świetlnych (czyt. Specjalnych) ?
|
Cytuj:
Racja... Typek najpewniej zapisal obrazek jako bmp -,- czlowieku co ty masz za ortografie -,-. 2 bledy w nazwie tematu i powtorzone w tresci... ;( ile ty masz lat? 3,4, a moze jednak 5? TU ADI OLSZTYN. TYMCZASOWO KORZYSTAM Z TEGO KONTA POKI NIE ODZYSKAM SWOJEGO, KTORE ZOSTALO SHAKOWANE. @down Nie wkrencaj takih waluff, bo podfujnie srobiles dfa takie same blendy. Pzyznalbyz siem chodziasz (czeloffo blendy ortoklakifczne B) ) |
Pisalem szybko.A fake robie w paincie .
|
up:
Uuuuuuuuu to to musi być coś bolesnego... "paincie" ... aż samo słowo zawiera tyle cierpienia, gorzkości i wogóle śmierci... . A co do pisania na szybko, ja sam pisze szybko i jakoś nie robie tylu błędów ! Tym bardziej że nie patrzę się na klawiature WOGÓLE ! Oraz pisze wszystkimi palcami (że tak powiem), mimo to jakoś nie robie 50 błędów ortograficznych w wyrazie " w " . |
Cytuj:
|
Nie odchodźmy od tematu.
|
Trudno jest zmniejszyc bo wszystko przestawiać dbać o szczegóły :/.Jakis inny pomysł?? :confused:
|
Ja mam. Poniewasz nie wiesz jak zwienkszyc obrazek powiekrz sobie bióst morze to ci pomosze. Dziekujem panu i dowidzenia.
(błędy ortograficzne celowo :P) |
Umiesz edytowac posty???????
A najlepiej zmniejsz picture albo rapidshare heheh ;) |
Żarty to nie tu ,a jak nie umiesz czytac tam pisze zmniejszyć.
|
Twoje posty i nick to jeden wielki żart...
|
Nie da się wkleić zdjęć powyżej 1024kb za pomocą imageshack albo innego. Nie umiesz po prostu zmniejszyć, żeby weszło?
Pomyśl, ile będzie się nam wczytywały zdjęcia o wielkości 1 MB każde -.- Jak robisz w paincie to w photoshopie je zmień na gif. Ja tak zawsze robię i ładna jest jakość. Chociaż nie widzę, żebyś się posłuchał. Już sobie wyobrażam, jakie zrobisz fake'i ze swoimi buendami oltokraficznymi ;). No ale nie można zniechęcać. |
Masz zdjencie i je dajesz. Jak ono jest male to take bendzie i musisz sobie zwienkszyc!
Jak? Whodzisz w pajnta... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |