Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zakladam Klan do Jedi Academy :):) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54922)

Aragorrn 03-11-2005 15:06

Zakladam Klan do Jedi Academy :):)

Wienc tak szukam teamu do klanu Jedi Academy i kogos kto moze postawic Serwa na Jedi Academy :):)

Yarpen Zigrin 03-11-2005 15:12

To nie jest forum o Jedi Knight nup...

Tutivihi 03-11-2005 15:36

I co z tego skoro jest to dział "Inne -> O wszystkim i o niczym" ?

Yarpen Zigrin 03-11-2005 15:42

Tia... Jest OWION ale i tak nie mozna o wszystkim... A ten temat jest wyjatkowo debilny bo calkowicie odnosi sie tylko do jego nieistniejacego klanu.

Ludzie sprzedam swoje skarpetki...
To to samo...

hoomik 03-11-2005 15:59

zakladasz klan - dla mnie jest to rownoznaczne z tym, ze masz juz zalatwiony serwer do treningow, serwer do meczow, ew. znajomego admina, ktory moglby takowego serwera na czas okreslony uzyczyc. Z tego co widze, nie spelniasz powyzszych warunkow. Poza tym nie wydaje mi sie, zeby ktokolwiek chcial grac w klanie, ktorego liderem jest osoba piszaca "wienc"...

Aragorrn 03-11-2005 16:10

!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yarpen Zigrin
To nie jest forum o Jedi Knight nup...

LoL nup z ciebie jakos o wszystkim i o niczym na tibia.org.pl nikomu to nie przeszkadza i zamknij morde jak masz nabijac posty ..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
zakladasz klan - dla mnie jest to rownoznaczne z tym, ze masz juz zalatwiony serwer do treningow, serwer do meczow, ew. znajomego admina, ktory moglby takowego serwera na czas okreslony uzyczyc. Z tego co widze, nie spelniasz powyzszych warunkow. Poza tym nie wydaje mi sie, zeby ktokolwiek chcial grac w klanie, ktorego liderem jest osoba piszaca "wienc"...

LoL jaki z_je_b e sry n00bie :(:( ,ale masz wymagania moze admina jeszcze chcesz?? hahahaha ladny n00b ..

OnlyM(PL) 03-11-2005 16:14

QWA a to jest TIBIA.org? HUH? bo ja tu widze duzy napis TIBIA.PL!!11, a to raczej nie to samo.

A ty chcesz zakladac klan jak nawet nie masz servera? lol? I myslisz ze o tak ci ktos go da, bo chcesz jakis klan zalozyc -.-.

Najpierw zrob chociaz minimum, zeby zrobic klan a dopiero potem dopiero sie to tego zabieraj plx.

Ryłek 03-11-2005 16:14

Aragorn czy jak ty tam masz... swoj± drog± nieĽle cuchn±cy nick xP - starzy cię chyba nie kochaj±...

Yarpen Zigrin 03-11-2005 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aragorrn
LoL nup z ciebie jakos o wszystkim i o niczym na tibia.org.pl nikomu to nie przeszkadza i zamknij morde jak masz nabijac posty ..

LoL jaki z_je_b e sry n00bie :(:( ,ale masz wymagania moze admina jeszcze chcesz?? hahahaha ladny n00b ..

I co się boczysz? Ja za mniejsze obelgi gryzłem a jak jescze się może z Hoomem zgadamy to cię weĽmiemy pod topór. Owled...

hoomik 03-11-2005 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aragorrn
--- (...) ---

nie bede wdawal sie w dyskusje z kims, kto jest wyraznie ponizej mojego poziomu, dlatego nawet nie bede sie wysilal komentujac twoja wypowiedz. I tak jedyne co mozna tu powiedziec, to to, ze jestes smieszny, i ze jeden ban to dla ciebie chyba za malo...

Yarpen Zigrin 03-11-2005 16:19

Dokładnie, ludzie olejcie go... Niech se teraz nas wyzywa... Cha ci w de...
Owled!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41.