![]() |
Jak latwo stracic SCA, DSM i SB :D
Koles polozyl na depo SCA (stonecutter axe), DSM (Dragon Scale Mail), SB (Steel Boots) i latwo sie tego pozbyl 8o
Pomyslcie ile to kasy w plecy... Link do filmu: http://rapidshare.de/files/7035264/k...eusca.rec.html |
Rehost... Bo nie działa ;)
Jak zrobisz rehosta to pooglądamy :cup: 8o |
popraw link?;]
|
beDIE PIErwszy (i jedyny zapewne) tego gówna nie da sie nawt odpalic po jakis głupek dał do niego zły link. ale zapewne ten filmik jest tak samo głupi jak człowiek ktory go nagrywał
:evul: PmiętaJCIE TIBIA TO GÓWNO I NIE WARTO W NIĄ GRAC TO TYLKO STRATA TAK CENNEGO CZASU :evul: |
Cytuj:
Sam jestes glupek cieciu bananowy -.-' jestes taki madry to zdobadz scu, dsm i sb no i 91 lvl, albo k**wa zrob chociaz 30 lvl idioto Moze i sie pomylilem w linku, ale to nie powod, zeby mnie obrazac ludzi... Macie rehost -.-' http://rapidshare.de/files/7035264/k...eusca.rec.html Przepraszam, ponioslo mnie X( |
LOl
Niewiem o co chodzi w tym filmie moim zdanien bez sens wogole nie jest pokazane jak koles tracil SCa Dsmke i Sb DO BANI !!! widactylko jak kole sprzeklada gp bolty i inne smieci na jego dp
|
widzialem film na tibia de..... nie widac sca albo dsm sb przez kilka sec widzialem ale szybko znikly moze je zabral ? jakos byl za wesoly koles wiec nie wiem czy by mial taki humor jak by stracil sca etc
|
przez ekran przewinely mi sie tylko steel buty a reszty nie widzialem. ale akcja niezla byla
|
oczywiscie ten filmik nie jest moj (sry ze wczesnie o tym nie spomnialem :/) ale jezeli mi nie wierzycie to look na to: http://www.tibianews.net/Pictures.asp - Jezli sie myle, ze to nie o tym pisza to z gory przepraszam ;)
a tak btw jak by ktos nie wiedzial oco chodzi w filmiku to chodzi oto, ze ten koles polozyl na depo SCU, DSM i SB (chociaz widac tylko SB, bo osoba, ktora nagrywala filmik za puzno zaczela nagrywac, a to bylo z nienacka, a nie zaplanowane....) i wszyscy jemu zycaja jakies smieci na to i on niezdazal to odsuwac, az wkoncu nadszedl Server Save, wylogowalo ich wszystkich a itemki poszly sie j**ac :evul: |
BUAHAHAHAHAHAHAA... Jeśli tam naprawde byl SCA to ja bym na miejscu tego goscia chyba sie powiesil...
|
Moze zacznijmy od tego ze - JAK MOZNA DOPUSCIC ZEBY NA TWOIM DP BYLO TYLE SMIECI ? pozatym tam nie bylo Sca ani DSM ... (nie chce mi sie tlumaczyc skad to wiem :p )
|
Cytuj:
|
Jak mozna bylo to nagrac czy tam jest sca czy dsm jak on pokazal te itemy z nienacka i zaczeli zucac smieci, a potem koles zaczol nagrywac filmik, wiec nie mowcie ze to jest nie prawda, ze tam nie bylo SCu i DSM jezeli dokladnie nie wiecie, a zreszta ja nie wiem dokladnie i nie powiem na 100%, ze bylo :P
|
Jak koles ? :>
Cytuj:
|
Cytuj:
widać przecież jak traci SB |
dla takiego goscia...co mowi ze by sie powiesil bo stracil...blablabla;d to moze jedyny srodek zarobku?;] moze siedzi i grasz 24h na dobe i bije codziennie potworki a b. dobry loot selluje na allegro;)
SB-70Złotych Dsm-140Złotych SCA-700Złotych Stracić to wszystko przed durnego n00ba-Bezcenne XD |
ej ludzie wrzucie ktos na np. mu bo wiecie jak to jest z rapidem w sieci :/
|
Cytuj:
No chyba zartujesz, tak malo? Omg |
to ty chcesz placic 5000tysiecy za sca?:] 700zlotych za sca,sov'a<nie wiem jak jest z demon armorem>
|
cieżko znalesc słowa zeby okreslić tych kretynów przez których ci ludzi stracili takie itemki...
macie ludzie nasrane w tych swoich pustych łbach.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |