![]() |
Excalibur
Rozszywrowałem jaki miecz to legendarny Excalibur.Otóż jest on na...... Rooku!!A mianowicie na wysepce w północnym zachodzie mapy.Jak ktos wie jak go zdobyc niech mi pisze.
|
Jeśli juz to Excalibug, a skoro o tym nie wiesz to śmiem sądzić ze >kupe< rozszyfrowałeś...
Miecz na wysepce faktycznie jest, tyle ze zwie sie SoF a nie Exaclibug, poza tym wysepka lezy na polnocno wschodnim krańcu a o jego zdobyciu jest więcej plotek niz ziarnek piasku na Saharze. |
No dobra jesli Ci chodzi o ten sword:
http://img361.imageshack.us/img361/7378/beztytuu0gx.jpg To jest Spike Sword został on odkryty już daaawno temu, a jesli to nie on to daj screena. :) [ |
Cytuj:
|
Light Monk lol liczy sie to co jest na ss a nie czy zmalz lvl i nazwe n/c
|
Mi chodzi o podobieństwo,excalibr byl w kamieniu, trudno było go zdbobyć, był otoczony chwałą (ogień) każdy który się o nim dowiedział do niego biegał.
I jest plotka że moga go zdobyć tylko PACC czyli wybrańcy :P |
hahaha to przeciez spike sword on lezy otoczony ogniem na kamieniu na polnocy wyspy
|
kurde, zjade troche z tematu, orzeszek jak na rooku przybrac takom postac?? :D moze to pytanie jest troche noobowe, ale ja kurde niewiem i denerwuje mnie jak lataja mi takie ciuplajdy kolo nosa jak jestem na rooku :)
|
Coś Ci się pomyliło :p ze spike swordem :p
|
Cytuj:
|
@up
enchant armor to inaczej e-plate czyli mpa , a jeszcze dla niekumatych mpa to magic plate armor :P |
Excalibug to Mls ( Magic Longsword / Cyclopmania sword ). Posiadają go 3 osoby na najstarszych światach. Te informacje można uzyskać pytając NPC o " Excalibug " . Najlepiej pytać w Thais ponieważ tam NPC dają najmądrzejsze odpowiedzi. Odradzam Ab ponieważ Elfy olewają tą legende. Radze poczytać inne takie tamaty i zacząć używać magicznego przycisku "Szukaj" !!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |