![]() |
ROTFL!
1 ss ale się zmęczyłeś.. topic@ dno. Edit@ No... screeny ujda... :] |
no comment...
EDIT@ Sski sa dobre ;) |
Nie ma co...świetny jesteś -.^ :o
|
Mogles Sie Bardziej Postarac!!!!!! :(
kompletne Dno!!!!! ;( |
Ale sie wysililes 0.o
|
1-Co ma ss do ,,zapomniana" :/ ?
2-Nie zakładaj tematu z 1 postem w dodatku z 15 lev... |
:)
Gratz awansiku i skull staffa! Mało kto ma ss na takim lvlku :). No i już niedługo 20 level i Vocation Quest (10k zawsze się przyda hihihihi)
Ale na przyszłość: jak będziesz coś tu wstawiał to wstawiaj w większych ilościach, bo zakładanie tematu dla jednego zdjęcia nie ma sensu. :) Aaa no tak... i najlepiej, jakbyś tu wstawiał swoje awanse na 100+ lvl eq to jakieś tam e-plate, g-legi, mms, dh, hota, domek pełen demon shieldów i tym podobnych rzeczy, bo jak widzisz użytkownicy tego forum tak wymiatają, że Twoje eq i lvl nie robią na nich wrażenia, ba, szydzą z Ciebie..... ja do Ciebie nic nie mam, ale naprawdę, lepiej poczekaj i zrób więcej screen shotów i dopiero później wklejaj. Mam nadzieję, że weźmiesz moją radę do serca, a użytkownicy tego forum, przestaną się nabijać z ludzi którzy mają mniejszy lvl... Pozdrawiam Karrak |
Cytuj:
|
Big gratz dla pana ktory wlasnie zdobyl 16 lvl :cup: :cup:
|
<****a ***any IE>
|
A ja mu naprawdę gratuluję.
Wiem co to za uczucie jak zdobywa się pierwszy level powyżej 15. A no i gratz eq :) |
sory że na początek był 1 ss ale tera zrobilem zmiany i jest troszke więcej
:cup: :evul: _____________________ Nevis The Martix Lvl:31 Thoria |
czemu nikt juz niekometuje :/
Nevis The Martix Thoria Lvl 31 |
ludziska komentujcie prosze :P
|
ludzie czemu nie wchodzicie na moj temam ;(
__________________________ Nevis The Martix Lvl:31 Thoria |
ludzie czemu on jest takim idiotą i nabija posty.
Chłopie. Co tu mamy oglądać? kilka lipnych zdjęć i wszystko. Jak chcesz aby temat się rozkręcił to dawaj je lepsze, bo 16 level to nie osiągnięcie. Szczególnie też mlvl -.- (Post o innej ocenie niż mój poprzedni... wkurzyło to mnie) |
Cytuj:
"2-Nie zakładaj tematu z 1 postem w dodatku z 15 lev..." To co on ma dać? 100 postów naraz? Prawdopodobnie ci chodziło o Ss'a xD |
ok juz macie poprawki mysle ze moze sie rozkreci ten temat
__________________ Nevis The Martix Thoria Lvl:31 |
dodalem swoich kilka fotek mysle ze spodobaja sie wam
_________________ Nevis The Martix Thoria /sorcer/31/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |