Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi Test Server! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55032)

Dr. Omader 04-11-2005 19:31

Nadchodzi Test Server!

Gdy przy ostatnim update nie bylo test servera, wielu graczy bylo tym rozczarowanych. Teraz mamy dla was niespodzianke!

CipSoft chwile temu poinformowal nas, iż będzie publiczny test serwer!

Akutalnie jest otwarty prywatny test serwer, na który wstęp mają tylko zaproszone osoby, jednak po jakimś czasie(nie wiemy jakim i nikt nie wie, więc nie pytajcie o to ;)) zostanie otwarty test serwer dla wszystkich!

Uprzedajac fale powtarzających się co test serwer pytań, udzielimy na nie odpowiedzi teraz.
  • Rzeczy na tescie są brane tylko z depotów, jeśli masz coś w domku nie będziesz tego miał na tescie.
  • Rzeczy, które masz na tescie są pobierane z jednego, wybranego przez CipSoft dnia, np. w piątek 10 lutego masz poziom 40, dnia 15 lutego zaczyna sie test serwer i masz normalnie już 45 poziom, jednak CipSoft pobiera dane o graczach z dnia 10 lutego, więc na tescie będziesz mieć poziom 40. To oczywiście tylko przykład. Nie pytajcie z jakiego dnia będą brane przedmioty i postacie - nikt tego nie wie, nawet CipSoft bo jeszcze tego nie ustalili.
  • Jeśli zginiesz na tescie to tracisz poziom i przedmioty tylko i wyłącznie na test serwerze. Nie tracisz nic na normalnym, tak samo nic nie zyskujesz.
  • Nie wiadomo ile dokładnie będzie trwał test serwer.

Jeśli nie wiesz co to test serwer, nie wiesz czym sie charakteryzuje, jak na niego wejść, itp. Przeczytaj ten temat: KLIK

Murderer 04-11-2005 19:33

JUPI! tylko ze znowu caly dzien czekania zeby pograc 2 h zanim mnie zabija;p

Kuryca 04-11-2005 19:33

No fajnie.. Wreszcie itemy porozrzucam :P. Tylko żebym się wbił na niego :D. Popekuje trochę. Pacera to non pvp :). Super!

Olorion. 04-11-2005 19:35

URRRRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!11111 zakrzykneli ruscy i wskoczyli do jeziora

Blakall Shinekryon 04-11-2005 19:37

jak wejde na test serv to bede mial swoja postac czy dostane jakąś? Czy może jak wejde swoją to jak dedne to bedzie to zapisane??

proszę o odpowiedz...:D:D

Murderer 04-11-2005 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blakall Shinekryon
jak wejde na test serv to bede mial swoja postac czy dostane jakąś? Czy może jak wejde swoją to jak dedne to bedzie to zapisane??

proszę o odpowiedz...:D:D

musisz sie lognac swoja postacia...zmiany nie zostana zapisane...

Piechu 04-11-2005 19:39

mam pytanie...... Kumpel mi mówił że na teście servera Gdy zabije mnie jakiś gościu to nie trace expa anie itmów.... Czy to prawda???

scorp 04-11-2005 19:40

uhehueh -.- masakrowiec czekam na ciebie ;]

RoX

OnlyM(PL) 04-11-2005 19:41

ye ale wyczepiscie wrescie sie wyzyje

Murderer 04-11-2005 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piechu
mam pytanie...... Kumpel mi mówił że na teście servera Gdy zabije mnie jakiś gościu to nie trace expa anie itmów.... Czy to prawda???

w rl tibi ich nie tracisz.. na tescie tak;]

SeQ_PL 04-11-2005 19:55

hihi ja pojde solo demon =]
potem pk ;]
Hahahha nooby strzezcie sie xD

Tasiorstrasz 04-11-2005 19:58

No to pieknie , niech ja tam spotkam te brazylijskie nooby z Calmery... grrr :)

Marson 04-11-2005 20:00

Nooo ja czekam tylko z kolegami z Calmery :) 2 polskie gildie sie zbiorą + inne osoby i jadymy z brazulami :D Powodzenia innym na tescie zycze xD

Zapal 04-11-2005 20:03

Moj boze co tam sie bedzie dzialo ja juz mam ekipe z secury juz zaden br nie powie plx fri tanz i all powybijani co mnie na securze dali na bl :D

Exodus 04-11-2005 20:03

Ja się jakoś nie ciesze .Jak mialem pacc przed update i czekalem na serva to nie bylo a teraz jaki mi sie skonczyl i kupilem nowego na postac z 1 lvlem bo ide na new . wychodzi test server.A nie wiem czy bede mial ochote tyle czekac na wejscie faccem... You are 1337 on waiting list ?

sanktuus 04-11-2005 20:05

Fajne

Ale nie wiem co moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z test serverem pwoiedzcie o co chodzi plx:) :baby:

Krzysztov 04-11-2005 20:08

O loooooooool.... Maja refleks normalnie zaglebisty... Teraz to se moga tylko kija w oko wsadzic :P. Mogli zrobic testa przed Updatem jak jeszcze gralem w Tibie, teraz to niech mnie cmokna :P. Zycze Wam kolezanki i koledzy aby Wam czas czaekajac na wbicie sie na test serva minal jak najszybciej i zebyscie sobie na nim pograli. Napewno beda przypadki: ktos czeka kilka godzin, loguje sie a tu sru jakis MS puszcza UE i 5 godzin czekania poszlo robic kupe xD. Pa :p

fannet 04-11-2005 20:09

Pacc :?

A trzeba mniec PACC'a zeby wejsc na test serv?

I czy jak mnie zabija to juz nie moge wejsc na testa czy moge?

Tasiorstrasz 04-11-2005 20:10

Mam prosbe , ludzie z Calmery chetnie sie przylacza do ziomow z Secury (rowniez non pvp) chodzi szczegolnie o wielkich i szanowanych u nas Dreamersów : ) )

Murderer 04-11-2005 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasiorstrasz
Mam prosbe , ludzie z Calmery chetnie sie przylacza do ziomow z Secury (rowniez non pvp) chodzi szczegolnie o wielkich i szanowanych u nas Dreamersów : ) )

lol.."wielkich"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18.