![]() |
Nadchodzi Test Server!
Gdy przy ostatnim update nie bylo test servera, wielu graczy bylo tym rozczarowanych. Teraz mamy dla was niespodzianke!
CipSoft chwile temu poinformowal nas, iż będzie publiczny test serwer! Akutalnie jest otwarty prywatny test serwer, na który wstęp mają tylko zaproszone osoby, jednak po jakimś czasie(nie wiemy jakim i nikt nie wie, więc nie pytajcie o to ;)) zostanie otwarty test serwer dla wszystkich! Uprzedajac fale powtarzających się co test serwer pytań, udzielimy na nie odpowiedzi teraz.
Jeśli nie wiesz co to test serwer, nie wiesz czym sie charakteryzuje, jak na niego wejść, itp. Przeczytaj ten temat: KLIK |
JUPI! tylko ze znowu caly dzien czekania zeby pograc 2 h zanim mnie zabija;p
|
No fajnie.. Wreszcie itemy porozrzucam :P. Tylko żebym się wbił na niego :D. Popekuje trochę. Pacera to non pvp :). Super!
|
URRRRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!11111 zakrzykneli ruscy i wskoczyli do jeziora
|
jak wejde na test serv to bede mial swoja postac czy dostane jakąś? Czy może jak wejde swoją to jak dedne to bedzie to zapisane??
proszę o odpowiedz...:D:D |
Cytuj:
|
mam pytanie...... Kumpel mi mówił że na teście servera Gdy zabije mnie jakiś gościu to nie trace expa anie itmów.... Czy to prawda???
|
uhehueh -.- masakrowiec czekam na ciebie ;]
RoX |
ye ale wyczepiscie wrescie sie wyzyje
|
Cytuj:
|
hihi ja pojde solo demon =]
potem pk ;] Hahahha nooby strzezcie sie xD |
No to pieknie , niech ja tam spotkam te brazylijskie nooby z Calmery... grrr :)
|
Nooo ja czekam tylko z kolegami z Calmery :) 2 polskie gildie sie zbiorą + inne osoby i jadymy z brazulami :D Powodzenia innym na tescie zycze xD
|
Moj boze co tam sie bedzie dzialo ja juz mam ekipe z secury juz zaden br nie powie plx fri tanz i all powybijani co mnie na securze dali na bl :D
|
Ja się jakoś nie ciesze .Jak mialem pacc przed update i czekalem na serva to nie bylo a teraz jaki mi sie skonczyl i kupilem nowego na postac z 1 lvlem bo ide na new . wychodzi test server.A nie wiem czy bede mial ochote tyle czekac na wejscie faccem... You are 1337 on waiting list ?
|
Fajne
Ale nie wiem co moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z test serverem pwoiedzcie o co chodzi plx:) :baby:
|
O loooooooool.... Maja refleks normalnie zaglebisty... Teraz to se moga tylko kija w oko wsadzic :P. Mogli zrobic testa przed Updatem jak jeszcze gralem w Tibie, teraz to niech mnie cmokna :P. Zycze Wam kolezanki i koledzy aby Wam czas czaekajac na wbicie sie na test serva minal jak najszybciej i zebyscie sobie na nim pograli. Napewno beda przypadki: ktos czeka kilka godzin, loguje sie a tu sru jakis MS puszcza UE i 5 godzin czekania poszlo robic kupe xD. Pa :p
|
Pacc :?
A trzeba mniec PACC'a zeby wejsc na test serv?
I czy jak mnie zabija to juz nie moge wejsc na testa czy moge? |
Mam prosbe , ludzie z Calmery chetnie sie przylacza do ziomow z Secury (rowniez non pvp) chodzi szczegolnie o wielkich i szanowanych u nas Dreamersów : ) )
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |