![]() |
Orshabaal na Elysi >> Jaki loot!!! :D
poszedlem soibie n00b charem <nie bede mówil jakim> na orschabaala .... i coz tego wyniklo...........film mad by bloker <Hail Elah>
ALE JAKI LOOT!! http://rapidshare.de/files/7218910/o...ysia2.rec.html :cup: :cup: :cup: |
Mega****aRotfl o ja *******e !! NiCeee e
|
ale zbieral hity Orsh.......
|
No chlopaki z Elysi dali rady xDDD
Gz dla nich Gz loota ;) |
OMG , ale zareagowalme po obejrzeniu filmiku (tj , otwarcie bagu z Orscha)... jezeli to nie jakis niesamowity fake to mega gratz .... wreszcie wiemy czego mozna sie spodziewac z Orscha ... jeszcze raz niezle... jestem pod wrazeniem.
|
Po prostu Wypas Loot
|
Brawa dla tego pana. Loot niczego sobie.
|
Th!!
Jak zobaczyłem th w bagu to az mi sie niedobze zrobilo i do tego g gem gratz dla pana blokera.GRATZ
|
NIE MOŻE BYC!
aaaaaaaaaaaaa masakraaaaaa jaki loooooooooot |
A nie filmik juz jest , nice lot ^^
|
Hehe ... Ah ta Elysia ... Infernal zawsze na miejscu ?? I gz Loota dla Elaha i pozostalych noobkow ;]
|
Gz!
O kulwa ale za***isty loot.... xPPPPP
|
OMFG xD
awesome loot! |
JA*****OLE OMG OMG OMG OMG!!!!! ZAJEFAJNY!!! Nareszcie jakis normalny co ja gadam ZAJE***TY FILM Z ZAJE***TYM LOOTEM!!!! GZ TEMU FARCIAZOWI 8o
|
Yeah !
Prawie spadłem z krzesła jak ujrzałem loot ! Na prawde GZ dla pana blokera !
|
OMQ narescie madry blooker a nie jakies cioty co nic nie mowia xD !! GRATZ DLA NIEGOOO !! omqq !! co za loooooooooooooooooooooooooooot !!
|
!!!
Nie no extra super loot TH !!! GRATZ DLA NIEGO!! pierwszy TH !
|
Omg
Nie wiem co powiedziec... omg nie moge sie doczekac az ja spotkam Orshabaala B) GRATZ do Elaha
|
GRATZZZZZ @hoopek czemu powiedziales... CUDO
|
Mialem nadzieje ze jak przeczytam wszystkie opinie to jednak nigdzie nie bedzie napisane jaki byl loot, no ale jak zwykle znalazlo sie kilku kretynow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |