![]() |
Orshabaal na Elysii i niesamowity loot.
|
WoW 8o Bosski loot :) Gratulacje :cup:
|
ehh Tasior ;p Moim zdaniem loot kijowy :P . . ja bym wolal great axe albo great shield ;p !!
|
Nooo... wreszcie ktos pokazal loot z orsh~~ (trudna ta nazwa ;)) thunder hammer, wreszcie ktos go ma. Pewnie za kilka dni go stacisz :p
|
Cytuj:
w sumie the best byl by blessed shield :) a cluba malo ludzi uzywa... |
Gratzzz loota, napewno ci sie przyda taki hammerek albo na sell albo do ozdoby :p
czekamy na nastepnego deda orsha... |
Heh... spodziewalem sie czegos lepszego :P Ale nie jest zle gratz... thunder hammer ahhh ^^
|
Heh ... Wydaje mi sie ze ludzie mysla ze ten loot to twoj ;o ale gratz dla Elaha choc ze liczyl na Great Shield'a ...
|
Wreszcie Cipy znalezli sposób na rozpowszechnienie rarów ;)
Szkoda tylko, że orsha~ nie ma stałego respa :/ |
o K***a Jaki lot ~! 8o Tylko pozazdrościć 8o
|
Super!!!!!!!!!!!!!
gz loota itp sam gram na elysia kidy padl orch???? ;) ;)
of tobic tam na drugiej stornie to same slawne postacie :D :D :D |
Jakis dowod? Tylko nie filmik/ssy. Niewiesz czy moze ten TH lezy u tego kolesia w domku lub cos w tym stylu?
|
Loot świetny :)
Jak wy się nim podzielicie ?? |
o ku**a !!!!!! NIESAMOWITE !!!!!!!! O.O
|
humm
mysle ze to nie zaden fake po co mialby ktos to robic , musial by wlozyc w to bardzo duzo roboty
gz dla nich chociaz orsha nie jest wcale trudny jak sie ma tylu uherów :> Mimoto wielkie gratulacje btw to nie Th Tasiora~ on tylko dal zdjecie z filmiku ( badz nie ) |
Cytuj:
|
aaa
To nie autor posta blokowal orsha.
Gratz dla tego pana w dziale filmy jest film wszystko all right :D |
Ten TH leży chyba w domu na Elysii...
Nie mam tam chara więc nie sprawdze... |
O ludzie wszyscy mysla ze to ty go masz:] hehe
Zobaczcie sobie kto blokowal 142 lvl a nie 65.. Gratz dla tych ludzi fakt malo ludzi uzywa cluba ale moze teraz zacznie uzywac ich wiecej osub cos noweg podobnego do s axe lub m sword:] |
Już nawet na Tibianews o tym jest ; - )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |