![]() |
24lvl demon blocker
Knight lvl 24 blokuje demona bez macro/healerów.
http://rapidshare.de/files/7231437/A...Powah.rec.html Comment plz? |
Graty dla tej pani :o ale fajna byla akcja jak nie miala stone skina ani might ringa zalozonego :o
PS. Jaki lvl mial ten sorek ?? i mlvl :o |
Nie no ... jak dla mnei t osie robi jzu zenujace xD , niedlugo ludzie z rooka bede wylazic i isc prosto na Hero ...
A na serio to Gratz ... :) |
gzzz filmik!
a co do tego sorca to: Character Information Name: Lozasig Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 163 World: Pacera Ranking for Magic Level on Pacera: 3. Lozasig - 72 Ranking for Experience on Pacera: 1. Lozasig - 163 jak sami widzicie to nienajgorszy ten sorc =;> bez niego bylo by jej raczej duzo trudniej ale i tak wielki greatz dla tej kobitki, bo do niedawana myslalem ze to nie mozliwe =:) |
Graty
Omg! faktycznie na bedzie mozna smigac na hydry-warlocki omg ona na 60 lvu pewnie by Orcha blokla :PPP xD
|
Gratz! Ale nic dziwnego z takim sorciem :D
Cariel miales moze postac na titanii z takim nickiem jak w uzytkowniku bo pamietam kolesia o takim nicku :D Gralem postacia o nicku Ruram:P |
O gosh, ale szok!
Oczywiście wielkie gratulacje dla tej laski, że się odważyła! GRATZ :) |
Thx all ;)
Czyli mamy nowy rekord? :p |
gz
Oż lól...wielke gratz dla tej pani...:P Rekord jak znalazl ^^
|
jeszcze troszke i drugi terz by padl demin :D
wielkie gratz!! :D chyba pojde zbloczyc demona Pacc plx ! :P |
Kwestia szczęścia - jak widac przy drugim demonie zwykle combo łapa+gfb i dead, ale oczywiscie gratuluje szczescia :)
|
whoooooaaaa...:D niezle!! wielkeie gratz dla niej!!:D teraz czekamy na nowy rekord!!:D Demon na 15lvlu:P albo Orsha~ na 30:P
|
Omg
Wielkie GRATZ Ja mam 50 lvl a waham sie isc an demony a tu prosze niespodzianka :D :D :D jutro ide na demony niema co 8o 8o Jeszcze raz wielkie gratzzzz |
TO było coś
Naprawde super.Paniena Ostro block ale ded jezeli dobrze widzialem.
Ale i sorc byl zaje...nawalał po 800 w demona. Gratz all :cup: |
Hrhr
Ssy,might ringi,świat non-pvp,duży lvl sorcek...też mi coś No rekord jest :P Btw...ja tu w szoku to byli br?:P |
Heh...Gratz dla niej.Gdyby miała więcej SSA może by jej sie udało tego drugiego demona bloknąć :)
|
@Botter
Co ma non pvp do demona? Widzałeś tam jakieś ue? @All Ojtam zaraz panienka... ja jestem chłopcem!!! :'( |
hmmm Orsha teoretycznie możnaby bloknąć na lvl 63 ale przy kilkunastu uherach i dużym farcie... i gratz bloknięcia demona :)
|
8o 8o Spoko filmik :D wiecej takich 8o 8o
|
;(:(
Ludzie czemu nie mogę ściągnąc tego pliku?
You have requested the file AiresskaPowah.rec (57869 Bytes). This file has been downloaded 2036 times already. IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Takei coś mi psize plz odpowiedzcie! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |