Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55128)

admo12 05-11-2005 19:46

Wojna!

Black Team prowadzi wojne z pink qufit.Musimy mieć co najmniej 40 żołnierzy.Jeśli ktoś chce walczyć w imię Black Team,to niech sie zgłosi do Shaakespear.Zabrać ze sobą jak najsłabszy eq min.plate set.Najbardziej poszukujemy palków i druidów,ponieważ druidzi mogą robić UH.Dezertacja nie wchodzi w grę.

kaczi 05-11-2005 19:58

Ale macie wysokie lvlle... -.-

ragafewee 05-11-2005 21:06

hahaah nice team 10 lvl rekrutowac powodzenia noobs war :D

Telupeje 06-11-2005 00:20

Tragedia...

Igrexou 06-11-2005 00:35

a juz mialem nadzieje ze DT vs BW a tu dupa... Powodzenia Dark Team xD

thewojtek 06-11-2005 00:37

Powodzenia, gl in war jesli potrzebujecie wsparcia to PM (znajda sie pasy do starego palka :] ktory gdzies tam ma kusze ktora z checia pomoze)

Tokk 06-11-2005 00:42

Potrzebujecie 40 "zolnierzy" zeby zabic 5? z ktorych tylko jeden ma lv60+?

Hail polish team! xDDDD

Igrexou 06-11-2005 00:57

No cush... Geeks In Pink outfits mogło być pokonane przez gildię Rogues Syndicate, ale oczywiście musialo się wtrącić Black Widows (w końcy Geeks to po cześciu BW). Było tak, że GIPO było 2 nas kilku. Jonzz I satamo zabili jakiegoś kolesia. Oczywiście my (Rogues Syndicate) wołaliśmy kolegów spoza gildiii (ja czegoś takiego nie zauważyłem, ale wielki, wspaniały, ważny Satamo oczywiście wiedział lepiej niż my) I poprosił BW o pomoc a o dalszym przebiegu akcji szkoda gadać, większość z nas popadała od BW. Berylia straciła sens xD

Ampul 06-11-2005 01:02

Rogues Syndicate

Moze i Guildi juz niema,ale obecnie planujemy powrot ;p narazie zbieram sorcow i pallow miedzy innymi 46 master sorc,38ms itd. Na berylie nie wroce ale nie poddam sie xD

@Shaakespear zagadaj do mnie na gg xD

Tokk 06-11-2005 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
No cush... Geeks In Pink outfits mogło być pokonane przez gildię Rogues Syndicate, ale oczywiście musialo się wtrącić Black Widows (w końcy Geeks to po cześciu BW). Było tak, że GIPO było 2 nas kilku. Jonzz I satamo zabili jakiegoś kolesia. Oczywiście my (Rogues Syndicate) wołaliśmy kolegów spoza gildiii (ja czegoś takiego nie zauważyłem, ale wielki, wspaniały, ważny Satamo oczywiście wiedział lepiej niż my) I poprosił BW o pomoc a o dalszym przebiegu akcji szkoda gadać, większość z nas popadała od BW. Berylia straciła sens xD

Padliscie przez 3 osoby z BW+Satamo i Jonzz xD

Troche faktow:

http://rapidshare.de/files/7195155/w...noobs.rec.html

Igrexou 06-11-2005 01:32

ja wyliczyłem troche więcej bw ale to nic... Nie chodzi mi też o to ilu ich było, ale o to że GIPO zaczynają wojnę, a potem wołają qmpli na pomoc... żałosne

thewojtek 06-11-2005 07:56

Rad, wiem ze berylia nie ma sensu i to juz od dawna odkad deltoro wygralo wogole ta wojna zniszczyla berylie, chodz na galanie ;>

Igrexou 06-11-2005 11:21

... a ja tam wole askare :)

na Berylii jeśli jest się polakiem i nie ma się levela 65+ albo protektorów w del'toro albo black widows nie ma co grać... prędzej czy później szwedzi przy*******ą się o nic... i będą wołać DT i BW na pomoc bo niby polacy szukają pomocy spoza gildii...

Knightavi 07-11-2005 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ampul
Moze i Guildi juz niema,ale obecnie planujemy powrot ;p narazie zbieram sorcow i pallow miedzy innymi 46 master sorc,38ms itd. Na berylie nie wroce ale nie poddam sie xD

@Shaakespear zagadaj do mnie na gg xD

Ehh co tu dużo mówić 2x dednać, ale co się dziwić jak widziałem twój filmik jak na 80 hp sie uchać, może to twoja strategia by przeżyć ale na wojnie nie wystarczy ;) . To co napisałeś jest bardzo dziwne pierwsze planujesz powrót a poźniej mówisz, że nie wrócisz :confused: . Lecz było by miło znów cię zobaczyć (chyba z tej lepszej strony :p ). Jako lider też nie byłeś zbyt dobry mam na myśli twoje dziwne posty na tibia.com, mówiące o niczym, raczej zbytnio nie znasz angielskiego, no a to bardzo ważne jako lider nie prawdarz?
Mimo tego życzę Ci sukcesów na wojnie (o ile taka bedzie) moze kiedyś do ciebie dołączę ;)

@Telepuje
No teraz każdy wie, że jesteś jednym z najwiekszych PA na serverze niestety myliłem się co do ciebie :(

Igrexou 07-11-2005 15:54

@Knightavi

z tego co wiem Telupeje Telupeje juz od dawna nie gra Althunusem... moge sie mylić ale o ile mam dobrą pamięć nie raz to pisał na tym forum...

Telupeje 07-11-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
@Knightavi

z tego co wiem Telupeje Telupeje juz od dawna nie gra Althunusem... moge sie mylić ale o ile mam dobrą pamięć nie raz to pisał na tym forum...

Si!

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej 10 znaków.
Co za kretynizm?xDDDDDD

Knightavi 07-11-2005 19:02

Ok, wybacz mi Teletubisiu, ale raczej twoje posty są zawsze takie same... czyli wygladają mniej więcej tak "zamknij sie noobie, zamknij sie kretynie" itd nic nie wnosisz to tematu a piszesz co ci przyjdzie na język (najczęściej obrażające) więc dlatego próbuje opuszczać twoje komentarze.

Exodus 07-11-2005 22:34

hahaha myslalem ze moze jakas powajna wojna sie szykuje 8o

admo12 08-11-2005 10:30

No,sorry...

Ludzie!Wszystko co napisałem to jest zwykła głupota moja.Oczywiście Shaakespear tą wojnę WYMYŚLIŁ.Sorka że tak późno to napisalem,ale w ogóle zapomniałem o tym.Jeszcze raz sorry za moją głupotę :confused:

admo12 08-11-2005 10:32

Co do...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knightavi
Ok, wybacz mi Teletubisiu, ale raczej twoje posty są zawsze takie same... czyli wygladają mniej więcej tak "zamknij sie noobie, zamknij sie kretynie" itd nic nie wnosisz to tematu a piszesz co ci przyjdzie na język (najczęściej obrażające) więc dlatego próbuje opuszczać twoje komentarze.

Eee...czy to do mnie było?? X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23.