![]() |
Trening Pudziana
Zawsze marzyłeś o bicepsach jak nasz mistrz?
Teraz to żaden problem! Podglądnij Pudziana podczas jego codziennego treningu. http://rapidshare.de/files/5113424/P...shion.mpg.html Kurde, w pewnym momencie ma z ~300 kg na barkach :o Cytuj:
A tak szczerze to pasują tu słowa mojej genialnej nauczycielki od matematyki: Cytuj:
|
Cytuj:
@Film Prawie 30 mega... Nie chce mi sie sciagac... Co do Pudziana, to on naprawde niezly jest ;P Kiedys widzialem w 5-10-15 jego trening... OMFG |
Lol, weź zmień avatar, nie obrażaj Aragorna :P I tak wolę Gimliego ale jednak nieładnie :P
Btw. Ten film już widziałem |
Ciekawi mnie ile dziewczyn chcialoby miec takiego faceta jak podzian:D
|
Cytuj:
Pozniej najezdza na avki. Stary idz sie lecz. A filmik w porzadku |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorry ale nie moglem sie powstrzymac. Myslales kiedys ze keyloggera mozesz zlapac ogladajac np. format jpg?? Oto prosty przyklad wchodzisz na strone http://www.alko.darmoland.pl/test.jpg lub http://www.alko.darmoland.pl/test.txt Przyklad moze nie dzialac, ale na IE mi dzialalo. Jest to "troszke" niedopracowane, ale wszystko da sie zrobic. Ps. To nie zawiera Key'a lecz znanom gre freecell :D I jeszcze raz powtarzam ze powinno dzialac na IE lecz nie musi i nie jest to wsadzony exec w txt, jpg. |
Cytuj:
Sory, nie mogłem sie powstrzymać. 1.Wiem, że można umieścić wirusy w takich plikach, ale to raczej tylko przez IE. 2.Wkurza mnie jego zachowanie (Yarpen Zirgin)... W każdym temacie, gdzie jest coś do pobrania, pisze że to keylogger... 3. finito |
Jeszeli tak to sorry. Ale nie mialem jeszcze stycznosci z Yarpen Zirgin. Pozdrawiam.
|
www.pudzian.pl
JA powiem tylko tylę,i dodam nawet :p że polecam tę stronę wszystkim którzy chcą przypakowac,schudnąć xD .Nabrać ładnej sylwetki? ;) niech korzystają z fora |
Hahaha Pani Warezak:D nawet tu ja widze :D
Film niezly, ale jakos tak soie ciekawia mnie strongmeny :P |
No, skoro dla takiego kogoś przeciąganie ciężarówek to codzienność to musi trochę podpakować ^^.
|
Niemożliwe, aby nasz "Dominator" wyhodował takie "muły" naturalnie, jak i większość takich monstrów, mięsień w pewnym momencie coraz ciężej powiększa mase, za to wzmacnia się, ale cóż, zawsze są "wspomagacze", zaś 2-ga opcja brzmi: może Pudzin skorzystał ze słynnych punktów treningowych przygotowanych przez osobistego trenera A. Schwarzenegger'a(Na pewno źle napisałem).
|
Filmik już oglądałem, lecz warto było to powtórzyć ;)
Pozdrawiam! |
widzialem już kilka takich filmów, fajnie gośc podnosi 3 stówy na klate kolo 400 w martwym ciągu z 200 w przysiadzie o bicepsach i tricepsach nie wspominając, może to wyglada imponująco ale nie oszukujmy sie gośc robi z siebie kaleke, za 20-30 nie bedize mógł podnieśc sie z fotela, przypuszczam że z uniesiem szklanki do ust tez bedzie problem. Dlaczego? Ano dlatego że stawy nie są przystosowane do dźwigania takich obciązen, miesnie mogą miec ogromną moc ale ci z tego skoro torebki stawowe podczas normalnego użytkowania ulegają czasami takiemu zużyciu że nie można chodzić, podczas dźwigania takich ciężarów mogą sie kruszyć nawet panewki kości, sport jest zdrowy jeśli ktoś potrafi zachować umiar, sport wyczynowy wyniszcza oragnizm i wielu sportowców w wieku lat 50 jest wrakami w przypadku pudziana to niemal pewne, nie życze mu tego oczywiście ale takie są fakty.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |