![]() |
Isle of the Kings
Na isle of the kings jest podobno miejsce, gdzie jak sie wejdzie, to zeby wrocic na tibie atrz zaplacic sporo kasy. wie ktoś, gdzie jest to miejsce?
PS a jak zejsc do podziemi(drzwi są zamknięte X( ) |
Cytuj:
Co do zejscia... ja tam nie wiem czy to przypadkiem nie jest jakis QS :/ Powiem Ci tak, poszukaj na parterze :) Ostrzegam jednak, ze im nizej zejdziesz, tym jest niebezpieczniej (bodajze na -4 poziomie na dzien dobry masz 2 dsy i 2 stalkery). |
@Topic
Otworzenie tych drzwi to QS. Powiem ci tylko, że pewien brat zszedł do gorbowców i zaginął, a każda pomoc jest potrzebna :) Rzeczy, których nie wolno aby nie zapłacić 1 k (od 40 lvl 10 k) -nie zabijać Doga (Psa) -nie otwierać szafek na ołtarzu -nie zabijać monki na górynych piętrach Mam nadzieje, iż pomogłem :) |
ok, zdobyłem silver key nr: 3350, ale drzwi na dół się nim nie chcą otwoezyć. co robić??? help plz
|
@Up
Do tego nie potrzebny ŻADEN klucz. Wiem bo mam 4 charami ten quest zrobiony. Posłuchaj mej rady. Pewien brat zszedł do grobowców i przepadł. Może zaoferujesz się pomóc? |
spoxik, już mi się udało(kolega mi powiedział) B) .
PS zabiłem psa (zanim przeczytałem posta) i nie musiałem płacić. a klucz już wim, że jest do górnych pięter, gdzie jak wejdę, to muszę pewnie płacić:(. mógłbyś mi jescze napisać mniej więcej dokładny spis, co jest na -ile, np na -1 skelety, -2 skelety i ghoule(wiem, bo byłem)plis, będę dozgonnie wdzięczny. PS2 a czy jak zejdę na sam dół to znajdę tego brata i dostanę nagrodę? :o :cup: PS3 a które to są szafki na ołtarzu? |
Poszczególne piętra
-1 (czyli to pierwsze) : Same Skeletony <4> -2 : Ghoul <2>; Skeletony <3> -3 : Ghoul <o5> -4: Demon Skeleton <1>; Stalker <1>; Ghoul <2>; Skeleton <1> -5: Demon Skeleton <2>; Stalker <2>; Ghoul <5> -6: Monk <1>; Demon Skeleton; <8> Ghoul <7>; Stalker <2> -7: Monk <3>; Ghoul <1>; Demon Skeleton <7> Scorpion <3>; Ghost <1>; Witch <1> -6 (po wyjściu z poziomu -7 drugą stroną): Giant Spider <1> Dalej chyba nie trzeba :) Dane są te w przybliżeniu więc np. może być 9 DS zamiast 8. Ja trafiłem na takiego respa. (W <> są zawarte ilości z całego piętra, a nie respa) Co do szafek, to te przy schodzach do czytelni. |
wydaje mi sie ze tam sa 2 gsy naraz,jesli dobrze mysle
|
uhm
Kiedys palkiem trenilem na monkach z dobre 5h :P jak skaczylem chcialem wyjsc z wyspy to mnie niechcieli wypuscic musialem zaplacic 10k za bicie monkow uzylem teleporta potem na byly problemy z banshee questem:P
wiec podarujscie sobie monki za same wejscie tam jest oplata :P |
Cytuj:
Te dwa są złe, jestem pewien na 100%. Ale z tym, że jak wejdziesz po schodach do monków to musisz zapłacić grzywnę 1k chyba do 40 lvl'u i 10k powyżej tego 40. No ostatecznie pozostaje teleport:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |