Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Apel (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5515)

Barwu¶ 15-05-2004 16:28

Apel

;( Płakać mi się chce jak widze jak postępuj± nasi bracia polacy... Nie rozumie jak polak polaka może zabić... jak polak polaka potrafi okra¶ć :( Dzi¶ sam miałem nieciekaw± przygode... kolega z klasy mial miss clicka no trudno zdarza się... jakis koles go nawalal i krzyczal ze to pk u ratowalem go, zaraz po tym zdarzeniu wywalilo go z gry a postać została z czach±, ja stałem i mówiłem że on nie jest pk itp jeden polak (knight 11lvl) zaczymał się i jako¶ tak zaczeli¶my normalnie rozmawiać... w końcu on zaproponował żęby go dojechać :( oczywi¶cie się nie zgodziłem, za chwile przyszedł następny polak już potężniejszy (32 lvl knight chyba) i zaczoł go bić pu¶cił ogień kolega płonoł ja go uhałem w końcu przemówiłem temu na 32 lvl i zostawił go w spokoju, w tzn międzyczasie ten na 11 lvl zaczoł mnie bić... nic mi nie robił więc byłem cierpliwy i nie zabijałem... w końcu nie wytrzymałem...

Dla tego teraz apeluje... Polaku... B±dĽ człowiekiem dla Polaka przynajmniej

Blad - Antica 15-05-2004 16:43

I sprawdza sie to co napisałem w innym teaamcie X(
Większo¶ć polaków to jebane nooby i hamy którym nie można zaufać X( trzeba isc na ¶wiat gdzie nie ma ani 1 polaka albo mowic ze sie nim nie jest bo mozna za to kiedys nieĽle oberwać...
Co prawda niektórzy polacy s± fajni, ale jest o co 10-15 osoba jaka znam X( Jak co do czego dojdzie to NIGDY nie pomorze X(

Sir Patologia 15-05-2004 18:35

Ja jak miałem 40 lvl to jak kto¶ miał MISS to ratowałem. Teraz po hacku staram się jak mogę ale nie zawsze wychodzi. Ludzie d±ża żeby być wielkim ale niestety ofiar± innym. Ludzie pamiętajcie pomożecie komu¶ a on pomoże wam.

Karwa 15-05-2004 18:43

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Sir Patologia
Ludzie pamiętajcie pomożecie komu¶ a on pomoże wam.
ja bym napisal tak. pomozecie komus to macie w******* :)
tak niestety jest. ktos ci napisze ze go bija bez powodu itp ty mu pomorzesz a potem okazuje cie ze to wlasnie ten POLAk byl winny i posluzyl sie toba do ratowania swojej wlasnej d upy

behi 15-05-2004 19:15

Ja pomagam tylko swoim przyjaciolom, poniewaz pelno noobow ktorzy, jak mowisz Karwa wykorzystuja cie do uratowania wlasnej dupy... No coz... Nic dziwnego ze pelno Polakow noobow skoro w kazdym kraju sa nooby. 8o

Asieks 15-05-2004 19:28

lol...

A z kad oni mogli wiedziec ze on nie PK.? teraz oni sie wycwanili;] wrzuca trupa do wody i spox;] ani widu ani slychu mozna gadac ze miss klick,ale przyznam ze czasami jest to dobijajace jak osadza sie ludzi na niskich lvl o zabicie.Mialam podobna historie...bilam sobie trolle moim malym Druem i mi gosc pod "celownik" wylecial...i zaraz caly tlum PK PK...eh rypane szwedy;)
Jednak jak osoba wyzszego pokroju ma skulla to nikt nawet nie pisnie.:P Takie zycie.
*Barwu¶ skabinuj sobie rodzine albo qumple;] nik cie nie tknie ciebie ani twoich qumpli.A jak sie juz zdarzy sie wam Skull to siedziec! jak mysz pod miotla i czekac az zniknie ,a nie do depo sie pchac...;/

You see yourself. You are a sorcerer. You are Public Enemy of the Death Row (Unreal Queen).

Barwu¶ 16-05-2004 18:53

Cytuj:

Barwu¶ skabinuj sobie rodzine albo qumple;] nik cie nie tknie ciebie ani twoich qumpli.A jak sie juz zdarzy sie wam Skull to siedziec! jak mysz pod miotla i czekac az zniknie ,a nie do depo sie pchac...;/
Tak tak ja wiem, gram na dan00bi i graj± też znajomi z rl jest nas około 17, ale większo¶ć dopiero zaczyna, a w opisana historia zdarzyła się w ¶wi±tyni obok thais (jak sie na roty idzie) pełno ludzi, a do tego net kumplowi nawa... stracił poł±czenie, wylogowalo go dopiero po jakis 30 minutach, bo była atakowany jak juz wspomnialem przez polakow :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56.