![]() |
Mam pytanie z Hydrą
Mam pytanie a mianowicie na jakim lvlu z jakimi skillami i eq mozna blokowac hydry. Prosze o szybką odpowiedz
|
No hmmm...
No cóż hydre wydaje mi się, że hydre mógłbyś bloczyć tak już od 75/75 z dobrym eq ale lepiej dobic skilli 80/80 i wtedy spróbować. Nie jestem pweien tego co napisałem ale jeśli mas zskille 80/80 to na 100% możesz bloczyć hydre. B)
|
Njalepiej dobij skille takie jak na twój lvl możesz najwięcej.70/70 troche uh'ów i luz.Najlepiej jakieś dobre eq na jakie oczywiście cie stac.Dobrze by było gdyby było jak najpepsze bo troche bezpieczeństwa nie zaszkodzi. ;)
|
Wystarczyło by eq takie jak mam tj. c-armor c-legi vamp shield crusader helmet f-axe i platinum amulet
|
Jak chcialem zrobic pare rekordow to na 17 lvl ze skillami 48/45 blokowalem w p secie hydre
(na 16 dl-a :P) |
a może ktoś powie coś o lvl? bo nie sądzę by skille były w tym przypadku aż tak ważne (a napewno są mniej ważne niż lvl) ...
na jakim lvl można blokować hydry? (czyli jaki najsilniejszy hit zadają hydry?) |
najlepiej przed 30 lvl na nie niechodzic malo oplacalne - schodzi duzo UHow i ciezko sie fajnego loota doczekac, przy 40 lvl i skillami 80/80 masz luzik na niej
|
Krótka notka :p
Jeżeli chcesz blokować hydre to rób podczas tego blocka niewchodz frontalnie na hydre z maggi bierze 200+ hp ;) |
Cytuj:
i co udalo ci sie ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lvl to 60+ minimum(najlepiej 80+ zeby nie bylo niespodzianek), skille nie maja znaczenia wiekszego(watpie zeby ktos na 60lvlu nir mial 70+ :P ). Hydra na ture potrafi walnac nawet za 400+ jak sie stoi na wprost do niej i na dodatek paralizuje i sie leczy jak poje**** wiec niskim lvlem nie ma sensu sie pchac.
Cytuj:
|
60+ ?
no chyba trochę przesadziłeś ^^ moi koledzy na 30-40 chodza i je blokują, co prawda idzie im trochę więcej uh, ale blokowanie wychodzi im całkiem dobrze :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |