![]() |
Lol.......-.-
Na początku na ss masz bohy a potem masz leather bootsy....-.- Wcale nie wylótowałeś tych bohów tylko swoje położyłeś....noOOb plX B) |
eh... jednak to lipa z tymi bohami :confused:
|
lol...
nie interesuje mnie to co myslicie o tych bohach...
bohy mialem od inese na poczatku bo po pustyni bieglismy wiec ... myslcie co chcecie... C Ya |
Coś mi tu smierdzi, na 1 ssie/ach masz bohy.. a potem znikly? lol :)
Gz bohow o ile je wylootowales |
Cytuj:
Przecież nie wylotoował żadnych bochów >,< |
ech...uwierz...
Cytuj:
http://i22.photobucket.com/albums/b3...ek12/uwiez.jpg Jesli masz jakies trudnosci z tym dalej to poprostu nie pisz tutaj. btw. tych boh`ow juz nie mamy bo poszlo na sell na UH i HMMy aha...jak nie wiesz to kazdy pkt. arma doaje do obrony bardzo duzo, dlatego bohy zostaly szybko zmienione na leather bootsy... z reszta co bede sie klocil z dzieciakami... Pozdro |
psss :p idz gosciu bo znoobiles sie :| 1 ss przed tym ssem z bohami miales jeszcze na sobie :p a nassie juz leathers -.- omq z kogo tu idiote robisz . . .
|
Ale sorry jak blokowales tez miales bohy... Jesli to prawda ze wylootowaliscie to gz jak nie to zal mi Ciebie -.-
Edit : Sorry ... zaladowaly mi sie all ss i puzniej masz zwykle buty...na 75% uwarzam ze wylotowali :P |
Jasna Sprawa ze bohy nie wypadna po kilku necro ^.- ja zabilem z kumplem 36 necro jak jeszcze sorcem gralem i nam kasa , scalaki , i Jakies gowniane ruzdzki : pozatym miales na ss wczesniej bohy a teraz juz nie :p noob plx ;)
Nie gral sorcem bo pacc sie skonczyl a Soule weszly ;) |
Cytuj:
|
No ŻeczywyŚcie Stary Dobry Styl Necro ;]
Gz lootu wiencej ss'kuw z tego huntu :)
|
@up 3
sluchaj dzieciaku to ze byles na Necro huncie i zabiles 36 nc to nie znaczy ze bohu mu nie wylecialy! Ja mialem kiedys takie szczescie ze Z 1 zabitego dl-a wylecial rh, i co powiesz ze hunciles 10h na dl-ach i wylecialy ci grzyby i kasa...? Mojim zdaniem wylotowal boszki a to ze mial l boot to znaczy ze zmienil w czasie walki bop za mocno obrywal... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |