Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Thunder Hammer NO TO TERAZ KNIGHT .. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55267)

stars 07-11-2005 14:16

Thunder Hammer NO TO TERAZ KNIGHT ..

No skoro jednak można mieć Thunder Hammera to teraz knight z clubem to wpasiona postać ;] doruwnuje axe i swordowi ta informacja mnie ucieszyła !!!

Wreszcie wszytkie bronie równe !!!
I co wy na to :cup: 8o :evul: :baby:

Arathorn 07-11-2005 14:18

To że sca albo sova mozna miec z anihilatora a thunder hammer mózna lootnąć tylko z orshabaala więc i tak bedie ich dużo mniej x)

Mafuss 07-11-2005 14:19

ja mówie NIE ! JAk zdobedziesz tego cholernego thunder hammera? przeciez on jest warty z 2 mln k...dasz tyle za niego? pozatym nie opłaca sie, ponieważ dla wysoko lvl knighta nie problem mieć magic sword chociazby z annihilatora, no chociaż miał by probemy przy zabijamu demonów z kumplami ale to nic

a no ciekawe jakbys nie chciał kupić to ciekawe czy zabijesz orsabaala ? wątpie w to bardzo ;)

ps.Więcej buziek się nie dało?

Igrexou 07-11-2005 15:57

czy ja wiem czy TH 2kk .... SoV chdozi po tyle na średniej długości życia światach... ja za TH bym wziął nie mniej niż 10kk

Luke06 07-11-2005 16:05

A ja chce Wam powiedzieć że jestem na 1000% przekonany że TH wypada tak często jak e plate z demonqa... czyli Panowie na elysi mieli szczęscie..
To NIE zmienia imbalansu broni.. ile jest thunder hammerów ? Jeden na elysi i ze 2 na Antice?...
Wart od. 5mln gp wzwyż.. jesli wogóle ktoś go zechce sprzedać... zastanów sie...

Texterus 07-11-2005 16:19

Zgadzam sie z Lukiem06 lootnąć thunder hammera z orsha cieżko by było, co prawda wogule cieżko zabić orsha. Więć nie ma nic do mówienia, nadal rządzą swordy i axy.

Cragmorton 07-11-2005 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stars
No skoro jednak można mieć Thunder Hammera to teraz knight z clubem to wpasiona postać ;] doruwnuje axe i swordowi ta informacja mnie ucieszyła !!!

Wreszcie wszytkie bronie równe !!!
I co wy na to :cup: 8o :evul: :baby:

hahahaha brawo!!! Myślisz, że jakiś polak zdobedzie TH?? Bo ja wątpie... Więc nic się nie zmianiło.

DR.UTi 07-11-2005 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cragmorton
hahahaha brawo!!! Myślisz, że jakiś polak zdobedzie TH?? Bo ja wątpie... Więc nic się nie zmianiło.

A myślisz że mało polaków do tego zdolnych? Chyba nie wiesz nawet ile mamy 100, 150 + lvlowych graczy z Polski. Nawet jednego 200+. Jak niepolak mógł, to polak też mógł. Idź mi ty patrioto od siedmiu boleści....

Pozatym, nieznamy częstotliwości wypadania Thunder Hammera, bo inni zdobywcy głów Orshabaali nie chwalili się lootem.

Lisu 07-11-2005 16:53

Biorąc pod uwage częstotliwośc pojawiania sie Orsha, a także to jak często zapewne leci z niego TH to mozemy oczekiwac na szanse jego zlootowania gdzies raz na rok na danym serwerze <co i tak bylo by niezłym wynikiem> więc ja bym zabardzo na ten legendarny młot nie liczył.... To i tak będzie "Rare" w pełnym tego słowa znaczeniu....

Valest 07-11-2005 16:57

2mln to chciuałbym zeby tylko szkotował....

Vil 07-11-2005 16:58

Fajny sprzecik do dekoracji domku. Na elysii nie ma nikogo kto by potencjalnie chcial nim walczyc, jesli zostanie sprzedany to tylko po to zeby polezec u kogos innego.
Imbalans zmieni sie wtedy, gdy zostanie odkryty quest z ktorego bedzie mozna otrzymac silnego cluba, bo na masowe pojawianie sie Orsha raczej nie licze...

szczepan_m5 07-11-2005 17:15

Cytuj:

Pozatym, nieznamy częstotliwości wypadania Thunder Hammera, bo inni zdobywcy głów Orshabaali nie chwalili się lootem.
Inni nie chwalil sie lootem bo pewnie nie bylo czym. A tak pozatym to nie wiadomo jak czesto wypada TH bo narazie zabili Osha~ tylko 4 razy (chyba) i tylko raz wypadł Th (albo nie ujawnili )wiec czesto nie wypada.

Lord'Nesteloo 07-11-2005 17:17

Tak =) Są równe...ale tylko pod wzgledem statystyk.
SCA ,SoV moze zdobyc kazdy 100 lvl+
TH nie :(

Wilkq 07-11-2005 17:18

Mam pytanie : Co to za kulka na prawo od kasy???
BIG BLACK PEARL?

ANALIZER 07-11-2005 17:28

Witam.
Z tego co czytałem na tym forum to z orhsabala (nie wiem czy dobrze napisałem :P) jedynie co wypadło wartościowego to wspominany thunder hamer, warlord sword i green gem. Nie wiem jaka jest częstotliwość wypadani thunder hamera lecz wiem jak średnio wypada orhshabal na server ktoś już to pisał w innym temacie więc respi się on średnio raz w roku na jednym serverku. Więc możliwość że będziesz miał ten rar jest bardzo znikoma.

luzik 07-11-2005 17:55

Cytuj:

ktoś już to pisał w innym temacie więc respi się on średnio raz w roku na jednym serverku
od update(wprowadzenie bossow) minelo kilka miesiecy a juz wiesz ze on sie respi raz na rok na serwerze lol -.-

Igrexou 07-11-2005 17:55

hehe jak już wspomniałem w innym temacie Despen (105 club) I Pskonejott (107 club) żałują że nie grają na Elysi, ale zarazem pewnie szykują się na blokowanie orsha na swoich servach :D. Żeby nie było wymieniłem tylko ich bo to najsławniejsy 'clubersi' w całej tibii ;)

Tenoradzkie 07-11-2005 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cragmorton

Nie no taka jest prawda ze to własnie polak ma TH w swoim domku :P

stars 07-11-2005 18:14

Raz ma rok wydaje mi sie że to przesada może raz na msc bym jeszcze łyknoł ale nie na rok :baby: :evul: :cup:

Jednym słowem skoro się tak zadko pojawia orsha to znaczy że troche częsciej będzie wypadał skoro gdzieś około 4 otsha zabili i za tym 4 wypadł o często tak mi sie zdaje :PP :evul: :cup:

Hemuś 07-11-2005 18:17

Moim zdaniem na następnym updacie Cipy powinny zmienic jedna rzecz - zmienić miejsce TH z Demon Armorem w Anihilatorze.
Powód? W końcu na Ani będzie broń dla KAŻDEGO, prócz palla. Club, Axe i Sword. A demon armor? Sama nazwa mówi, że ma z demona wypadać, np. z Orsha

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07.