![]() |
Thunder Hammer NO TO TERAZ KNIGHT ..
No skoro jednak można mieć Thunder Hammera to teraz knight z clubem to wpasiona postać ;] doruwnuje axe i swordowi ta informacja mnie ucieszyła !!!
Wreszcie wszytkie bronie równe !!! I co wy na to :cup: 8o :evul: :baby: |
To że sca albo sova mozna miec z anihilatora a thunder hammer mózna lootnąć tylko z orshabaala więc i tak bedie ich dużo mniej x)
|
ja mówie NIE ! JAk zdobedziesz tego cholernego thunder hammera? przeciez on jest warty z 2 mln k...dasz tyle za niego? pozatym nie opłaca sie, ponieważ dla wysoko lvl knighta nie problem mieć magic sword chociazby z annihilatora, no chociaż miał by probemy przy zabijamu demonów z kumplami ale to nic
a no ciekawe jakbys nie chciał kupić to ciekawe czy zabijesz orsabaala ? wątpie w to bardzo ;) ps.Więcej buziek się nie dało? |
czy ja wiem czy TH 2kk .... SoV chdozi po tyle na średniej długości życia światach... ja za TH bym wziął nie mniej niż 10kk
|
A ja chce Wam powiedzieć że jestem na 1000% przekonany że TH wypada tak często jak e plate z demonqa... czyli Panowie na elysi mieli szczęscie..
To NIE zmienia imbalansu broni.. ile jest thunder hammerów ? Jeden na elysi i ze 2 na Antice?... Wart od. 5mln gp wzwyż.. jesli wogóle ktoś go zechce sprzedać... zastanów sie... |
Zgadzam sie z Lukiem06 lootnąć thunder hammera z orsha cieżko by było, co prawda wogule cieżko zabić orsha. Więć nie ma nic do mówienia, nadal rządzą swordy i axy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym, nieznamy częstotliwości wypadania Thunder Hammera, bo inni zdobywcy głów Orshabaali nie chwalili się lootem. |
Biorąc pod uwage częstotliwośc pojawiania sie Orsha, a także to jak często zapewne leci z niego TH to mozemy oczekiwac na szanse jego zlootowania gdzies raz na rok na danym serwerze <co i tak bylo by niezłym wynikiem> więc ja bym zabardzo na ten legendarny młot nie liczył.... To i tak będzie "Rare" w pełnym tego słowa znaczeniu....
|
2mln to chciuałbym zeby tylko szkotował....
|
Fajny sprzecik do dekoracji domku. Na elysii nie ma nikogo kto by potencjalnie chcial nim walczyc, jesli zostanie sprzedany to tylko po to zeby polezec u kogos innego.
Imbalans zmieni sie wtedy, gdy zostanie odkryty quest z ktorego bedzie mozna otrzymac silnego cluba, bo na masowe pojawianie sie Orsha raczej nie licze... |
Cytuj:
|
Tak =) Są równe...ale tylko pod wzgledem statystyk.
SCA ,SoV moze zdobyc kazdy 100 lvl+ TH nie :( |
Mam pytanie : Co to za kulka na prawo od kasy???
BIG BLACK PEARL? |
Witam.
Z tego co czytałem na tym forum to z orhsabala (nie wiem czy dobrze napisałem :P) jedynie co wypadło wartościowego to wspominany thunder hamer, warlord sword i green gem. Nie wiem jaka jest częstotliwość wypadani thunder hamera lecz wiem jak średnio wypada orhshabal na server ktoś już to pisał w innym temacie więc respi się on średnio raz w roku na jednym serverku. Więc możliwość że będziesz miał ten rar jest bardzo znikoma. |
Cytuj:
|
hehe jak już wspomniałem w innym temacie Despen (105 club) I Pskonejott (107 club) żałują że nie grają na Elysi, ale zarazem pewnie szykują się na blokowanie orsha na swoich servach :D. Żeby nie było wymieniłem tylko ich bo to najsławniejsy 'clubersi' w całej tibii ;)
|
Cytuj:
Nie no taka jest prawda ze to własnie polak ma TH w swoim domku :P |
Raz ma rok wydaje mi sie że to przesada może raz na msc bym jeszcze łyknoł ale nie na rok :baby: :evul: :cup:
Jednym słowem skoro się tak zadko pojawia orsha to znaczy że troche częsciej będzie wypadał skoro gdzieś około 4 otsha zabili i za tym 4 wypadł o często tak mi sie zdaje :PP :evul: :cup: |
Moim zdaniem na następnym updacie Cipy powinny zmienic jedna rzecz - zmienić miejsce TH z Demon Armorem w Anihilatorze.
Powód? W końcu na Ani będzie broń dla KAŻDEGO, prócz palla. Club, Axe i Sword. A demon armor? Sama nazwa mówi, że ma z demona wypadać, np. z Orsha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |