![]() |
Czy to jest legalne
Czy jest legalne program do map który odkrywa wszystkie mapy.Jak jest legalny to gdzie go zaistalować i jak uruchomić ????
|
nie ma programu pomocnego do tibia ktory jest legalny!! Obojętnie jaki to był by program zawse jest nie legalny!!
|
Szczerze, to wątpię, żeby taki istniał. Jedynym rozwiązaniem jeśli chcesz mieć wszystkie mapki, to poproszenie jakiegoś innego gracza o to, żeby Ci udostępnił swoje albo po prostu zwiedzenie całej Tibii wzdłuż i wszerz.
I w głąb. |
To raczej jest legalne.Tak myśle, na wielu stronkach są spakowane mapy.Gdyby za to banowali to sporo osób by zbanowanych było
|
Ciekawe tylko jakim cudem mieliby stwierdzic czy ktos ma te mapki sciagniete/odkryte;) Chyba ze zatrudniaja jakiegos jasnowidza;)
|
mapy sa zapsiane w kliencie wejc jak masz format tracisz mapy ;p wiec legalne jest;p
|
dokaldnie. mapy sa moim zdaniem legalne. przeciez jak przeinstalowujesz tibie to musisz skads wziasc mapy (backup),bo odkrywanie na nowy to troche bezsensu jest.
zreszta same mapy ci za duzo nie daja. |
Jak chcesz miec wszystkie mapy sciagnij se z jakiejs stronki i wklej je do folderu z tibia proste
|
Mi sie zdaje ze to jest legalne przeciez co to jest ze sobie mape widzisz :)) Jak bylo by to nielegalne to na roznych stronach by map nie mozna bylo pokazywac 8)
Tak mi sie zdaje :baby: |
Nie wiem czy to jest legalne, ale lepiej się gra z zasłoniętymi i odkrywa samemu. Jeżeli w jakiś sposób straciłeś mape to proponuje poprosić o nią kogoś na podobnym lev.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |