![]() |
Dwarf Guard
Mam pytanie-mam level 38(niedlógo 39), skille 68/64 :wiking:
oraz eq: crow arm,fire axe,platinium amulet,medusa shield,knight legs,crus helmet, sporo axe ringów i zwykle buty :baby: (zbieram na bohy B) ) teraz nadal expie na cycach( :cyclops: ),ale denerwóje mnie,jak bije cyklopy,wpada mi 3 palków na 9lev i sie podniecaja, ze nawalaja cyklopa( :cyclops: )... a z reszta nie mozna expic w tym samym miejscu od 10leveli!!!(na 28lev zaczolem,wczesniej amazonki i valkirie :blazen: ) prosze-doradzcie mi czy sie oplaci pod wzgledem: 1.finansowym :o 2.Experienced :p z niecierpliwoscia oczekuje odpowiedzi ;) |
hmm masz za slabe skille na guardy to polecalbym 75+/75+ bedziesz tracil za duzooo uhow na Twoich skilach
|
Lepiej się pobaw z Ghoulami i Fire Devilami na ghoustlandzie(dużo sie tam zarabia) albo na fibulę, a jak masz pacca to na scaraby idź.
Zresztą sam popróbuj z różnymi potworkami. |
jak ty na ten eq zarobiles na cycach, amazonkach i valkach to jestes moim guru ...
-guardy z 1reczna bronia od 80/80 -z 2reczna od 75/75 zaczynasz bic z niezlym zyskiem jesli masz pacca odpusc sobie i idz na mintwallin |
Cytuj:
|
Jesli masz na tyle cierpliwosci zeby targac loota przez 20 minut za kazdym huntem to obejdziesz sie bez pacca..
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2 - od 15 do 30 K na godzine tak mysle :) |
Ehh
Skile mogą być i to spokojnie jak na 1 dwarf guada a ie kilka naraz 8o na takim lvl i skilami go rozwalisz ale czasami może ci zaciągnąć 100+ jak dobrze trafi w twoich skilach polecam 1 balansa żebyś nie tracil tyle uh B)
|
Na guardy chyba lekko zawczesnie... potrenuj troche, wbij lvle na czym innym.. niema jakiejs normy ze na 70+ albo 80+ mozesz dopiero bic.. ale exp bedzie bardzo powolny na Twoich skilach a jako ze lvl tez niskawy bedziesz tracil sporo uhow. Co do loota moze bedzie malutki zarobek.. ale odpadaja kopalnie 3,4,5,6 bo tam ciagle po 2+ guardy.
Na Twój lvl polecam dwarf soldiery, scaraby, cyclopolis, miasto minosow, elf fortres :P :) |
[quote=Vil]jak ty na ten eq zarobiles na cycach, amazonkach i valkach to jestes moim guru ...
dzieki dzieki... na cycach w mount sterum(nie wiem jak sie to pisze wiez odrazu SRRY) jestem w stanie w 1h wylootowac z 2k jak cos ciekawszego pojdzie,nie trace uh... a eq warte jest 140k(obliczalem) +25k narazie uzbierane na bohy... |
Sporo biorac pod uwage ze ja expiac na minosach zarobilem niewiele wiecej.. Chociaz jesli sie temu blizej przyjrzec expiles znacznie wolniej wiec miales wiecej czasu na zbieranie kasy ;p
|
Cytuj:
a mozna wiedziec-jaki masz lev?? :D |
40, wpada srednio 1,5 - 2 dziennie jesli mam czas na gre..
|
Hmm...
Ja na cyckach sobie expilem do 27 lev(tera na fibule DSy i beho roty też)
i uzbieralem na c-arma, k-legi,crus-helma,crown helma,p-legi,noble arma,( mam w depo tez Beho shield,dwa d-hammery). Na cyckach exp leci i loot. Ja na fibuli wyciągam 3k raz 6k bo z DSa g-shield:). A guardy czemu nie mam kumpla podobny lev i skille troche lepsze bo chyba 68/66 i expi w kopalniach pare uhow idzie i hita za wiecej niz 90 nie dostal ma: vamp shield b-sworda c-arma k-legi crus-helma i platinum amulet i jest good:). (Nie wincie mnie za błedy jestem dyslektykiem a worda mie się nie che włanczać;p). Palek Rulezzzzzzzzzz :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
to moze ja dorzuce cos od siebie :P
mam 44 lvl 80/79 i jakos guardy mnie jeszcze nie satysfakcjonuja ;/ 1 uh co 2-5 guardow z d-lance, 2-3 uhy co 3-5 guardow z f-axe biegam w k-secie z p-ammy i crusem loot tylko raz mi sie zwrocil exp jest calkiem niezly ale to tylko z lanca boz f-axe bije je po 10-20 hitow czasem zanim padna a z lanca 2-5 hitow starcza, straty hp sa porownywalne w obu przypadkach moze z c-setem bedzie lepiej, sprawdze i moze jeszcze dopisze that's all |
yoger powinnienes napisac z C-armorem bo c-legs odpowiada armorem k-legom ale to taki szczegolik :P
|
Cytuj:
@yoger: Milo czasem zobaczyc kogos kto wie co pisze i nie wyglasza glupot typu " z 2reczna idzie wiecej uhow " ;p |
ja mam 37lvl skille 80/80 eq: crus helm, g arm, k legs, steel boots, f axe, demonke i oczywiscie d lance ;)
ostatnio przeszedlem sie sprawdzic jak bedzie szlo mi na guardach(najpierw z fa i d shield, pozniej z d lanca), no i wywnioskowalem, iz lepiej bedzie mi expic z d lanca :) moze i guardy zadaja troche wieksze dmg(walna moze o 10hp wiecej, ale trafiaja prawie za kazdym razem), ale ja sciagam je na 3-4 hitow ;) a z fire axem 6-10 uderzen wiec strata hp jest porownywalna, a nawet wiecej strace z fa i tarcza bo dluzej musze bic |
Tak?...
A moim zdaniem się zwróca......
Bo siedzial tam z 5h i zużył 1 bp of uh, a przyniósł loot o wartosci kolo 4-5k:):) P.S Od kiedy palem mogę expi na dwarf guardach??(mam na mysli skill i gdzie :baby: ) PALEK RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Mi nie zwracaja sie ( albo ledwo zwracaja ) z nieco lepszym eq i 73/73.
Dist w granicach 65-70, przejdz sie po kopalniach z jakims znajomym knightem i zobacz jak sa rozmieszczone respy. Sam wybierzesz dla siebie najlepsza. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |