![]() |
S-P-O-K-O, ale ten cucu to nawet nie trzyma tego wanda:/
|
@up co rozumiesz ze nei trzyma
potem nim zucil wiec nie trzyma logiczne nie ??:> |
:)
Jo. Jak na początek to ładnie... Tylko tytułu nie kumam...
|
@up serio sam go nie kumam jakos nie mialem weny na temat to dalem taki sraki jaki wpadl na jezyk ;P
|
Troche dziwne takie, fabuła mało rozwinięta. Nie wiadomo co to za dom? Co oni robią? Czemu atakują cyklopy?
Popracuj na fabułą. Ocena Fabuła: 6/10 Wykonanie 9,5/10 To za tą trawę, jak ja jej nie cierpie. Ogólnie: 7,75/10 |
Cytuj:
ui tak jak cos to 1. fabula rozwinie sie puzniej:) wszystko sie wyjasni 2.trawka rox 3. 2 czesc jzu jest tylko ze image shuck(imagesux) ciezko chodzi i jescze nie daje :< |
Cytuj:
|
aaaaaaaa o to ci chodzi -.- zaraz moze zaczniesz szukac czy txt mówiony nie jest przesuniety choc o 2 pixel co albo o blendy -.^
|
nawet nawet tylko te przeźroczyste włoski wez edytuj kolory i troszeczke pociemnij bialy i pokoloruj efekt murowany pozdro Ptaszyn :P
|
Cytuj:
po 2 napsiz na gg, pw dokladnie bo niezbyt kapuje;p po 3 pzdr turcio:) @edit po 4 kto cie nawówil do robienia fejkow miedzy innymi ja :) po 5 odpisz na gg to cie do fejka wzuce:P albo ty mi napisz:P po 6 te brzydkie 666 nie pasuja do nicku teraz je zauwazylem -.- |
Cytuj:
|
dobra mimo nawalu prac domowych MARNA 3 czesc bedzie za jakies 10 minut
|
Cytuj:
|
o o ta co o czyzby 3 czesc tak juz jest ja lece cya :)
|
;/
Eeee.... Namieszałeś w tej drugiej części.
|
KUR*A!!!!!!!!!
DOpiero twraz sie zkapnolem ze nie dalem 2 czesci tylko 1 i 3 mlehehehehhe:P JUz dodane sry :) dlatego fabula byla tak namotana:< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |