![]() |
Hack Doskonały ! Prawie doskonały :)
A co powiecie na to ! 8o
Jednak nie sa te itemy do konca prawda bo na forum gdziesz czytalem ze tak naprawde nie istnieja. Ale jednak cap sie zminiejsza. Kto wie. Filik mozna pobraz z tadLink |
-.-
To jest do góry nogami czy ja mam zeza??:D : 8o
|
widze ze modek "P.L" chwala mu jest w tym temacie plx sciagnij to i sprawdz czy czyste :PPP <ehh ciezka praca modkow...> ;PPP
|
kit... zrobil to przy pomocy wysylania dobrze spreparowanych pakietow! itemy niby mu sie pokazaly, ale po przelogowaniu sie juz ich nie bedzie mial, nie da sie ich uzywac a jak juz je zalozy to bedzie hity ladowal jak z fista. [chyba ze znalazl gosciu inny sposob :p]
|
lol
jakim programem moge to odtworzyc? WMP nie chce odtworzyc ; /
|
Cytuj:
@topic ja tam nie wierze w to ze temu kolesiowi sie naprawde udalo zajsc CIPy 'od tylu' ale uwierzcie mi... w cyberpunku wszystko jest mozliwe!!! i jesli ktos kto sie zna na rzeczy sie za to wezmie to napewno cos znajdzie, ale jakos nie wierze zeby tym wszystkim 'napalencom' sie udalo... |
jakoś do bani ale nawet widać .. no no ładnie ładnie , był tu podobny wmv jak kolo "klonował" warrior helmety :P nie no cheaterzy rox , nie wiem jak on to zrobił ale "respect" dla niego :)
|
To jest tak jakby ze widzi to tylko on, jakby dal Ci naprzyklad o na Trade to by nie bylo tego widac, to jest tak jakby "wklejone" ;p
|
@up2:
Tak jak on to zrobil jest bardzo prosto. WPE pro i po sprawie. Ale te helmety to tylko atrapy. Jak ponownie otworzy plecak juz ich nie bedzie :D |
Widać je podczas trade?
|
Cytuj:
|
Nie. Inny gracz wogle tych itemow nie widzi :(
|
ekhm nie , a czy jak on te itemy uzywa to sie to liczy?;p
|
On ich nawet przesunac nie moze. Tak samo jak w filmiq z W helmetami.
|
Respekt ja potrafie tylko klonować setki na tym można zarobić miliony :evul:
|
Skąd można pobrać ten program?
|
Cytuj:
|
zastanawiacie sie czy to mozliwe? to jest mozliwe gadalem kiedys z takim kolesiem co wszystko umie zrobic ale takiemu niezalezy zeby psoc komus cos naczym zarabia
a tacy jak oni niegraja w tibie bo wiedza ze moga w kazdej chwili byc najlepsi bez wysilku , to jest mozliwe ale ten filmik jest nieprawdziwy heh sory za bledy .. -.- |
Cytuj:
|
sprawa jest prosta, nigdy przeróbek w kliencie nie zobaczy osoba z poza naszego komputera ;)
Wszystko co się dzieje w RL TIBI jest na serverze cip softu, wszelkiego rodzaju zmiany w kliencie dadza ci jedynie to co ci dadzą, czyli nic :P Tibia jest na SERVERACH, aby coś zmienić musi wystąpić bug na serverze, nie w waszym kliencie, pamietajcie o tym. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |