![]() |
Tibia Cam
po sciągnięciu z waszej stornki TibiCam dostalem hacka :( naszczescie szybko zareagowalem i ktos nie mogl mi ukrasc rzeczy. Troche smutno. ale od dzisiaj nie bede scagal niczego z tej strony i jeszcze 1 sprawa zebyscie to wykasowali. kiedys widzalem kolesia ktoremu tez shakowali po scaginieczu tego proq. ;(
|
Niewiem jakim sposobem dostałeś haka po ściągnięciu programu. A nawet jeśli to napewno nie z tej strony. Ja ściągam z tąd wiele i jeszcze ani razu mnie nie hakneli nawet anty wir mi nie powiedział że mam keyloggera.
|
Gdzie ty znalazłes cos takiego jak Tibia Cam? My mamy tylko TibiCAM...
Tibia.pl NIE hackuje... Uqwierz mi, nikomu z tibia.pl-team nie zależy na hackowaniu semi-low-lv kont... Zapewne miałes jakiegoś wirusa (ja np wczoraj nabawiłem się b.groźnego wirusa przez wejście na plik *.jpg który dostałem privem na IRCu...) |
Mnie też raz hackneli i chyba to po Tibia Proxy z tibia.xx.pl. Ale ten hacker byl okrutny. Niedość, że wzią stuff (35K) to jescze zaliczył moją postacia 3 deady ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Konkluzja: Musiałeś mieć wcześniej jakiegoś wirusa czy trojana... Czysty przypadek. Dobo już wspomniał o tym - teraz na każdym kroku możesz spotkać jakiś nieprzyjemny program. Wczoraj kilka osób z IRCa zaraziło się trojanem po wejściu na... zdjęcie. Niestety - tak już jest. P.S. @Termbest_pol: Współczuje hacka... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:26. |