Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

patrikozzz 07-11-2005 22:57

Nowa wojna?

Dziś wieczorem przeglądam sobie tibicams.com w poszukiwaniu filmów nagle znajduję pozycję "Azura War" właczam - DoF vs Jakan Unit & Wanted. Myślę sobie - ponury żart. A jednak, doszło do starcia. Defenders of Fargorn przegrali bitwę (padli m.in. Zordan Storm, Aboleth Armanio i Cors Ent). DoF dołączyło do ekipy Hawka (byłego Mort Kell) i przyjęli nazwę Reckless. Czyżby miesiące walk z ekipą Mort Kell, to za mało, by nie walczyć ze starymi przyjaciółmi? A może Draz~ i jego koledzy pragną nowych wyzwań w PvP? Jednak czy to nie za duży koszt? Czeka nas znowu wiele ciężkich bitew, nerwów i emocji. Nigdy nie grałem na Azurze, ale moim zdaniem to najlepszy serwer w całej Tibii ;)

Thero 08-11-2005 08:25

Nowa wojna?

Możesz dać link do tego filmiku?

Mentosek_2005 08-11-2005 08:34

DOF przegra tę bitwe. W Wanted sa najwyzsze lv na Azurce a w ogole to czemu ta wojna wybuchla? Cors przeciez zawsze byl przeciw Szwedą a teraz co? Nie rozumiem jego zachowania... Kiedys gralem na Azurze i widzialem jak sie lali ze Swe a teraz sami do nich dochdzą....

patrikozzz 08-11-2005 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mentosek_2005
DOF przegra tę bitwe. W Wanted sa najwyzsze lv na Azurce a w ogole to czemu ta wojna wybuchla? Cors przeciez zawsze byl przeciw Szwedą a teraz co? Nie rozumiem jego zachowania... Kiedys gralem na Azurze i widzialem jak sie lali ze Swe a teraz sami do nich dochdzą....

- Lol. To Draz pragnący nowych wrażeń w PvP zaatakował Corsa i jego gildię - nie mieli oni wyjścia, musieli dołączyć do Szwedów.

Gimlos 08-11-2005 17:02

To jeszcze nie był Ostatni Marsz Entów.
A co do powodów wojny - patrikozzz jest bliski prawdy, Wanted desperacko szukalo powodow do wojny, zaczelo zabijac pojedynczych memberow DoF podajac rozne smieszne wytlumaczenia, byleby nas do niej sprowokowac. No i sie im udalo.

Adolphus Elbragol 08-11-2005 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mentosek_2005

Coz, jest jak jest. Cors nie dolaczylby do Reckless, gdyby nie zmusila go do tego sytuacja. I - btw - pisze sie Szwedom*.

Ogolnie, okolicznosci wybuchu tej wojny sa dosyc tajemnicze, powodem byl podobno insulting i zabicie kilku graczy skoligaconych z Wanted, ale... ale.

patrikozzz 08-11-2005 21:28

@Thero - http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2960

@Adolph - czemu nie napisałeś nic z tymi "ale, ale" ?
Azura i wojna na niej to najciekawsze rzeczy w Tibii ;) xD Obserwuje to już od dawna i śmiało mogę powiedzieć:
- Draz kocha wojny w Tibii i by je toczyć może nawet opuścić kolegow. To tylko pokazuje jak bardzo warto się z nim zadawać. To Draz sprowokował wojnę i rozdzielił przyjaciół.

Drazharm 08-11-2005 23:14

Od tego sie zaczelo. Franc, Cors i Abu ublizali mi oraz Dragoholikusowi.

21:00 Dragoholikus: cze
21:00 Cors Ent: o kundelikus
21:00 Dragoholikus: ?
21:00 Drazharm: mowilem
21:00 Drazharm: masz go nie walic
21:00 Cors Ent: i ***
21:00 Dragoholikus: niebedzie mnie wyzywal
21:00 Abu Loppez: ***any pies
21:00 Dragoholikus: pedal
21:00 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Franco De'lago: macie problem panowie
21:01 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Abu Loppez: wyepiradalj
21:01 Zordan Storm: mnie nie bijecie chlopaki?
21:01 Cors Ent: exura vita
21:01 Drazharm: no ****a
21:01 Abu Loppez: taki peis

oraz tego:

http://i4.photobucket.com/albums/y12...rm/franco1.jpg

Jak to mozliwe, ze DoF broni takich pajacy?
Nie ma zamiaru nikogo zabijac poza tymi, ktorzy mi ublizali. Oczywiste tez jest, ze jak ktos mnie zaatakuje to zginie.
Ci, ktorzy dolaczyli do Hawka moga sie pozegnac z gra na Azurze do czasu, az skoncze z tym swiatem, co predko sie nie stanie. :)

Rondelman 08-11-2005 23:23

Ale sie porobiło... Jestem bardzo ciekawy jak to sie skończy i czy 15 osób jest w stanie żucić na kolana cały serwer;)

zeus1985 09-11-2005 06:32

Skąd wiesz że 15? Może mają w zanadrzu jeszcze innych ludzi?

Rondelman 09-11-2005 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
Skąd wiesz że 15? Może mają w zanadrzu jeszcze innych ludzi?

A mianowicie? Jak bys mogl troszke szezej o tmy powiedziec byl bym wdzieczny:)

Resertor 09-11-2005 12:20

Drazharm sam nie jestes swiety i dobrze o tym wiesz. Nieraz potrafiles komus naublizac bez powodu. I czy wyzywanie sie jest juz powodem do wojny i zabijania innych, nie ozna tego zalatwic w inny sposob dogadac sie? Twoje negatywne zachowania moglbym wymieniac dlugo. Teraz jak MK dolaczylo do tego jednego wielkiego dziwactwa mozesz pozalowac bo glowinie twoja wina lezy w tym calym zamieszaniu.

patrikozzz 09-11-2005 14:19

@Draz - moim zdaniem to jest fake, albo robione po rozpoczęciu wojny - Ty myślisz że oni nie mają co robić tylko Ci ubliżać?

Szanuje Cię jako wspaniałego dowódcę, lecz od tibijskich wojen jesteś już chyba uzależniony.

patrikozzz 09-11-2005 14:20

@Draz - moim zdaniem to jest fake, albo robione po rozpoczęciu wojny - Ty myślisz że oni nie mają co robić tylko Ci ubliżać?

Szanuje Cię jako wspaniałego dowódcę, lecz od tibijskich wojen jesteś już chyba uzależniony.

Rankor 09-11-2005 15:27

@Draz
Fake. Pamietasz temat Meldona?

@topic
Coz.. Reckless rosnie w oczach. Zostalo nam tylko czekac na ich wygrana. Kto wie, moze wojna nauczy Polakow i Szwedow, ze da sie grac na 1 serwerze bez zbednych wojen pomiedzy narodowosciami. ;)

Gimlos 09-11-2005 16:04

O ile dobrze wiem, ten log to nie jest fake, klotnia w tym stylu miala miejsce, ale byla spowodowana wczesniejsza pyskowka Corsa z Drago~. Mozna bylo to wszystko spokojnie wytlumaczyc, ale Draz wykorzystal to jako dobry pretekst do sprowokowania nas do wojny. Biedny Drago poczuł się ważny, myśląc że jest najważniejszym powodem wojny, został w Wanted, odcinając się od DoFu którego był członkiem, zdradzajac tych, którzy zawsze byli gotowi w Tibii oddac dla niego zycie. Najzabawniejsze jest to, że był jednym z tych, którzy najbardziej krytykowali i bluzgali Zlowrogiego Yave Leka za podobna decyzje rok temu, gdy wybuchala poprzednia wojna.
A co do screenu z Franco - to jest screen zrobiony już po rozłamie w Wanted, kiedy pewne już było że wybuchnie wojna.

H2o666 09-11-2005 21:58

...........

Jak czytam te wasze komentarze to mnie szlag trafia... Przez tyle miesiecy byla toczona wojna przeciwko szwedom a tera laczycie sie z nimi by rzadzic servem ? ?!?!?! K**** wiecie jak bylo jak szwedzi panowali na tym servie, jak was zabijali( Gimli Ciebie tez ) a tera laczycie sie z nimi !!!
Czy wy chociaz troche myslicie ... widzicie jak sie zachowal Jakan Unit... niby byl z Wanted ale przeniesli sie do team Noobs (gildi haw[u]jka).. oni chca abyscie im pomogli wygrac z wanted a pozniej z wami zrobia to samo !!!
Gimli jak mozesz przekaz to swojej gildi czyli DoF...
Mam nadzieje ze mnie zrozumiesz i sobie przemyslisz co napisalem bo z namy sie bardzo dobrze ale ja w tej wojnie nie chce sie udzielac...

Cors Ent 09-11-2005 21:59

Cala sytuacja jest smieszna

Draz jest gosciem który zawsze dostaje to co chce

chiał wojny- to ja dostał

patrikozzz 09-11-2005 22:38

@H2O666 - To Draz sprowokował wojnę, oni nie mieli wyboru musieli sie przyłączyć do teamu Hawka, a że ten ich wkrótce zdradzi tak jak Draz to już inna sprawa. Moim zdaniem, Jakan Unit i DoF powinny stworzyć własną koalicję i pokonać oby2 wrogów.

Maly Wielki Czlowiek 09-11-2005 22:59

korzenie tego konfliktu sa glebiej niz tu zostalo napisane

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikozzz
Moim zdaniem, Jakan Unit i DoF powinny stworzyć własną koalicję i pokonać oby2 wrogów.

nie wiesz co gadasz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41.