![]() |
namelock
no wiec expie sobie na darashi i
Virgo de'drom:witam Virgo de'drom:bedzie namelock Uhos:? sprawdzam kolesia na Tibia.com i w position ma tutor :( czy moje imie łamie jakies zasady? p.s jeszcze nie mam namelocka,oczekuje i nie expie p.s2 czy wy qwa tutorzy nie macie co robic tylko utrudniac gre? |
O tym czy bedzie namelock zadecyduje GM, według mnie twój nick raczej jest OK i nie ma za co dac ci namelocka, chyba ze nick "Uhos" w innym jezyku moze kogos obrazac czy cosik. Ale to nie masz co sie obawiac na razie mozesz spokojnie expic.
|
Moim zdaniem chodzi o Tibia Rule 1c, która mówi między innymi o tym, że imie musi przedstawiac daną osobę. Imie może mieć w nazwie okreslenie jakiejś części ciała, jednak żeby było legalne KONIECZNIE musi mieć drugi człon obok tej nazwy. Uhos, (czyli Uho w j. polskim) narusza ten punkt. Gdyby było np. "Mar Uho(s)" to juz byloby legalne.
Link do tej zasady - http://www.tibia.com/community/?subt...arules&rule=1c Cytuj:
|
Cytuj:
Co więcej nawet rywalizujemy w tym! Są turnieje utrudniania życia. Głównymi kryteriami wyboru zwycięzcy są poziomy osób którym utrudnimy życie, oraz liczba utrudnionych żyć. Ponadto Gmowie przyznają punkty za ładny styl, oraz szybkość w utrudnianiu żyć. Można jeszcze załapać nagrody dodatkowe: Złoty order tutora - za random_namelocking, Srebrny order tutora - za random_bug_reporting, Brązowy order tutora - za random_offensive_statements_on_help_channel |
Cytuj:
To tak jak my na forum ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |