Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Bitwa w Darashii, Azura (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55390)

Drazharm 08-11-2005 20:14

Bitwa w Darashii, Azura

http://rapidshare.de/files/7318902/A...Jakan.rec.html

zmiencie nazwe pilku na krotsza po sciagnieciu jak nie chce dzialac

Fire Necromacer 08-11-2005 20:27

Super wojna!
Widać, że jesteście dobrzy w pvp i naprawde szybko rozgromiliście przeciwników.

Cyxell 08-11-2005 20:52

Hmm.., tak wojna piekna lecz zastanawiam sie czemu walczyliscie z DoF przeciez to byla Wasza tak jakby "akademia".
We wczesniejszych czasach (gdy byli wszystcy w Sf) mieli pokój z DoD a teraz co macie z nimi wojne, tylko czemu? ;|

Sekret 08-11-2005 20:55

eee

nie chce mi sie otworzyć fil i pisze że błąd wyskakuje :/

Mateomens 08-11-2005 20:58

looooooooooooool

szkoda gadac jestescie noobami!!!!!!!! lejecie 107 elite w 20 osob i go zabic niemozecie hahahaha i niemow mi ze go uhali bo przez jakis czas sam sie uhal a wy takie nooby a tamten gosc to niezla ciota nabil rs na noobach hahaha szkoda slow taka wojna to niewoja :D to mogla byc mala bitwa... a on tracil uhy zbey wszyscy weszli do p zone noobki hehe ale z was kretyni i farta macie jak cos w pewnym momencie zauwazylem jak ktos z waszych stoi na takim red hp prawie black ... i nikt go niedobil pech .... HAIL DoF!

Cyxell 08-11-2005 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateomens
szkoda gadac jestescie noobami!!!!!!!! lejecie 107 elite w 20 osob i go zabic niemozecie hahahaha i niemow mi ze go uhali bo przez jakis czas sam sie uhal a wy takie nooby a tamten gosc to niezla ciota nabil rs na noobach hahaha szkoda slow taka wojna to niewoja :D to mogla byc mala bitwa... a on tracil uhy zbey wszyscy weszli do p zone noobki hehe ale z was kretyni i farta macie jak cos w pewnym momencie zauwazylem jak ktos z waszych stoi na takim red hp prawie black ... i nikt go niedobil pech .... HAIL DoF!

Ciekawe co ty bys zrobil gdyby 20 osob CIebie otoczylo pewnie bys sie zesral w gacie -.- Oni nooby smieszne, nie widzialem zadnego nooba na 100 lvlu~ A tego kolesia(106 czy tam107) Uhali go w 3 chyba, ale tez mi sie cos zdaje ze mial Uhbota ;p

Drazharm 08-11-2005 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyxell
Hmm.., tak wojna piekna lecz zastanawiam sie czemu walczyliscie z DoF przeciez to byla Wasza tak jakby "akademia".
We wczesniejszych czasach (gdy byli wszystcy w Sf) mieli pokój z DoD a teraz co macie z nimi wojne, tylko czemu? ;|

Aboleth Armanio zabil nam kumpla na darashii, polecielismy go leciec i zostalismy zaatakowani przez DoF.

Drazharm 08-11-2005 23:54

Cytuj:

Ciekawe co ty bys zrobil gdyby 20 osob CIebie otoczylo pewnie bys sie zesral w gacie -.- Oni nooby smieszne, nie widzialem zadnego nooba na 100 lvlu~ A tego kolesia(106 czy tam107) Uhali go w 3 chyba, ale tez mi sie cos zdaje ze mial Uhbota ;p

mielismy tylko 5 sdserow pajacu

5sd = 1000hp, Zordan ma ponad 1700 i moze sie uhac conajmniej 2x szybciej niz my go sdkujemy.

nie znasz sie to nie zabijeraj glosu...

Cyxell 09-11-2005 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm

5sd = 1000hp, Zordan ma ponad 1700 i moze sie uhac conajmniej 2x szybciej niz my go sdkujemy.

Omg to bylo do mate~~

-=HuRu=- 09-11-2005 05:07

w sumie nie interesuje mnie za co sie biliście ;]
fajne Pvp i mi to styknie, gtz

Mateomens 09-11-2005 05:18

hahaha

Cytuj:

smieszny jestes .......

Drita 09-11-2005 06:00

Cytuj:

co mu da uh bot ?skoro i tak ma exhused czy jak to tam sie pisze he ?

Drita 09-11-2005 06:16

co do tego co krecil <hahaha> za***iste wyczuie na exori ahahaha

MuKuL 09-11-2005 07:06

Hmmmm piękny filmik ;) Nie ma jak wojna na pustyni a w dodatku takie levce.

GZ. Czaszki i filmu! :D

Cyxell 09-11-2005 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drita
co mu da uh bot ?skoro i tak ma exhused czy jak to tam sie pisze he ?

Mial uhbota zeby go uhalo co 2sekundy pewnie.
Spoko, nadazyl by ;p

Resertor 09-11-2005 15:04

Hahaha zamknijcie sie jak nie wiecie ok? Zordan sam sie uhal + byl uhany przez kogos i koles wie do czego sluza uhy w przeciwienstwie do was i na uh nie ma exuasted albo jest bardzo male, zreszta Zordan ma highlvlowa postac na Infernie wiec o czyms to swiadczy i przewyzsza zpewnoscia o kilka klas niejednego highlvla w pvp na Azurze.

-=Max=- 09-11-2005 15:20

cos nie tak

NIe chce mi sie odpalic film ;(

DRoN 09-11-2005 15:30

... fajna walka , szkoda , że przez tych noobków co się kręciły w pobliżu nabiłeś se red skulla , fajnie wyglądało jak oddawałeś itemki za jakieś badziewy ... i strasznie długo tamtego łebka biliście , aż do ostatniego uha ...

Rankor 09-11-2005 15:50

Cytuj:

A to, ze stala tam masa bolterow + byl otoczony przez knightow ktorzy mogli ***nac kombo z exori to nic nie znaczy? =d

Trunks 09-11-2005 19:19

No nareshcie jakaś wojna na Azurce, lol niezłe zbicie....jedno pytanko co tam robił ten noob Klonor? :P koleś nie może rozróżnić kto jest w pk teamie :D lol, Gratz filmu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34.