![]() |
Pani Morderczyni
W tym filmie pewna pani zabijala ludzi :P film pochodzi z tibia.de (nie ja go krecilem) a oto i link
http://rapidshare.de/files/7252776/julerapking.rec.html P.S On lub Ona :D ma nwet dobre pvp |
Dobre pk, loot bajerancki xD, polecam :)
|
JA pier****ona jest za dobra
WSZystko tak wypasione omba polecam
|
Hehe nice pkowanie i loocik tez niezky. Ja jak pk charem do tylko dragon hammer ;/. Filmik jest fajn. Polecam :)
|
WoW! Normalnie szczeka opada ;)
|
Ładne macro miała i nic dziwnego że tak dobrze ludzi izabijała i looty dobre posiadała..
|
Cytuj:
co ty *******isz o jakims macro zadnego macro niemiala a zreszta gz loota :] i red skulls |
Super filmik i nice loot z kadego zabitego cos fajnego wypadalo
gz filmu i loota!! |
Nonono
Ladne pk i loot, ale szkoda tego deada na koncu =(
|
L@l
Aff Aimbota S*ka Miala I Mysli Ze Blyszczy A Z Lootem To Jej Sie Po Szczescilo Moj Najlpeszy Loot To Tower Shield I Fire Sword :]
|
Jak ktos ma dobre pvp to od razu zazdrosnicy musza to tlumaczyc botem -.-
bot to nie byl bo nie raz widzialem ze nie trafiala z runka (pojawial sie napis "you can use runes only on creatures) -.- @topic jednym slowem NICE ;P |
dobry byl ten sd-k w mino :P pozatym widac bylo chmurki takze nie miala botA
|
Tak jak wyżej pisali nie było żadnego bota :). Jeśli ktos ma lepsze pvp od was to nie oznacza, że jadą na bocie ;) . Loota pozazdrościć ale ludzie których biła/bił rozumem też nie grzeszyli :) .
|
Wypas...
Wypaśne PK i wypaśny loot B)
no no no p legs, k arm, c shield i bs B) cały secik ci wypadł :) WIECEJ TAKICH :wiking: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |