![]() |
Aktualizacja Tibia Rules
Jak dowiadujemy się z tibia.com, aktualizowany został regulamin Tibii. Dla ich lepszego zrozumienia rozszerzono komentarze dotyczące wielu zasad.
Komentarze na temat imion zawierają teraz dodatkowe wyjaśnienia dotyczące nazw gildii. Od teraz także zamieszczanie jakichkolwiek zewnętrznych linków uważane jest jako reklama zawartości nie związanej z grą, i może być karane. Dotyczy to także wszelkich photobucketów i innych hostów zdjęć. Wyjątkiem są linki prowadzące do oficjalnej strony (na przykład do tematu na oficjalnym forum), oraz wspieranych fansitów. Dokonano także kilkunastu innych korekt zasad, dlatego aby uniknąć zaskoczenia radzimy się z nimi zapoznać na nowo. |
Cos od czasu do czasy musza zrobic... Jednak nie tego sie spodziwalem :(
|
zajefajnie -,- Photobucket taka fajna rzecz...."CIP's against Tibians" - Hegemmon ;p
|
swira maja .... juz zeby photobucketa niemozna bylo lol. gdzie ktos ssy zobaczy n00bostwo ponad wszystko widac ze niemaja co robic
|
a z gildiami to o co biega?
|
@up
To się czyta i się wie. |
hehe
tylko szkoda, ze mam 11 lat i nie umiem za bardzo angielskiego, ale bym sobie poczytał... ;) :D :p :ban:
|
nie bardzo kapuje....
Czyli nie mona miec fhotobuketow?? a co gildie nie moga miec niektorych nickow czy jak? nic z tego nie kapuje... jakies znowu zmiany robia-nie dadza nam spokojnie zyc i dzialac. X( X( X( jak wam sie nudzi to stwórzcie nowe potworki z ktorych wypada np.blessed shiel,dragon scale legs czy magic longsword, a sie na nas wyzywacie dla mnie to nie do pojecia... X( X( X(
|
swietnie juz nawet ssow ogladac nie wolno bo linkow sie nie dostanie -.-'
|
Z tymi linkami (np: photobucket) to tak, że nie mogą być podawane na stronie konta w homepage??
|
lol zdeczka nie rozumie tego nowego regulaminu ... jak mozna spolszczenie to bardzo bym prosil :) ale po wyzszych wypowiedziach to cos mi sie to nie podoba :confused:
|
Co to jest ten photo bucket?? Nie kapuje. Wiem że coś ze zdjeciami. Przetłumaczciem ten regulamin z deczka :(
|
Tak jak mówiłem , zamiast ulepszać to psują :/
photobucketuw niewolno mieć ;[ zwalone na maxa |
Cytuj:
|
Śmieszą mnie te wszystkie głosy typu "nie rozumiem tego, ale z tego co mówią to na pewno źle", zacznijmy od znajomości angielskiego, przez takich ludzi którzy kompletnie nie umieją angielskiego tibia się pogarsza, trudno się dogadać i w ogóle. Powinni zrobić jakiś test znajomości j. ang. bo kompletnie sobie nie wyobrażam jak można grać w grę anglo-języczno bez kompletnej znajomości tego języka. i to jest WASZ problem, że tego nie rozumiecie !
|
Bez sensu -.- CO komu przeszkadza mieć link do photobucketu??
Już Pewnie w kommencie też można pisac tylko o tibi..... grrrrrrrr. bad idea X( |
Poprawiaja wszystko na lepsze ... czyzby napewno ? ...
|
"Up date" regulaminu z mojego ptk. widzenia to Bany są i będą, każdy tibijczyk wie co wolno a czego nie a i tak nie przestrzega zasad ;d
(ale to moje zdanie Of Cuz) |
Znowu zmiany :ban: tylko po co??? :baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
Kto powiedział, że nie wolno mieć. Nie wolno podawać do ich linków w tibii oraz na tibia.com. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |